2777
2789

من واقعا خودم نمیدونستم تا این حد به درس خوندن علاقه دارم و چیزایی که یکی از استادام و معلمم که روانشناس بود دیدن  فهمیدم واقعا دوست دارم درس رو

اینکه هرچیزی میگن رو یادداشت میکنم

هرچیز درسی غیر درسی که بگن واسم جذابه ثبت صحبت های استاد و معلم واسم جذابه اگر استادی خودش با ذوق و علاقه تدریس کنه واقعا با شوق نگاه میکنم و محوش میشم

روانشناسی که معلمم بود گفت معلمی بهت میاد استادمم گفت به اینجور بچه ها همیشه پیشنهاد میکنم برن سمت حوزه اموزش

اون یکی استادمون با اشاره به من و دوستم میگفت دانشجو مشخصه...

خلاصه که الان میبینم هیچی واسم بهتر از حوزه تدریس و اموزش نیست 

حیف نیست کسایی مثل من معلم نشیم؟ 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

رشته الانم نا مربوطه ولی میتونم استخدامی شرکت کنم

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شغل خوبیه اگه بتونی با حقوقش کنار بیای

اره همین یه قلم مشکل داره ولی وقتی علاقه هست...

من آخه نزدیکانم دبیرن واسه همین گفتم از لحاظ حقوق افتضاحهههه

اره بابا پیارسال فکر کنم معلم ریاضیمون میگفت حقوق قکر کنم پنج تومن🫥🫥خجالت نمیکشن به حقوقی که معلما میگیرن واقعا

اره بابا پیارسال فکر کنم معلم ریاضیمون میگفت حقوق قکر کنم پنج تومن🫥🫥خجالت نمیکشن به حقوقی که معلما ...

نه بابا پنج تومن که دیگه نیست احتمالا معلمتون رسمی نیستن کسایی که از طریق دانشگاه فرهنگیان وارد میشن دانشجوها هم حتی 5 تومن نیست هرچی سابقت بره ابلاتر حقوقت بیشتر میشه بعد فرهنگیانم لیسانس میشی دیگه اگه مدرکتم ارتقا بدی حقوقت افزایش پیدا میکنه

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

نه بابا پنج تومن که دیگه نیست احتمالا معلمتون رسمی نیستن کسایی که از طریق دانشگاه فرهنگیان وارد میشن ...

اوموقع بود ولی فرهنگیان نبود و با ارشد