2777
2789
عنوان

حرفم به استادم زشت بود

219 بازدید | 18 پست

ارائه داشتم بعد همشو خودش توضیح داد آخرش بهش با لبخند گفتم خیلی ممنون ازشما که ارائه من رو برام دادین بچه ها خندیدن حرفم زشت بود؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم زیاد ضایع شده🤦🏻‍♀

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

هر چی بیشتر میخونم بیشتر نمی‌فهمم ارائه منو برام دادین یعنی چی همیشه قبل حرف زدن سناریو تو کامل بچین

خیلی ممنون ازتون که وقت گذاشتید و به مطالب گوش دادید یا هر جمله دیگه خیلی بد بیان کردی

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

هر چی بیشتر میخونم بیشتر نمی‌فهمم ارائه منو برام دادین یعنی چی همیشه قبل حرف زدن سناریو تو کامل بچین ...

خب وقتی استادش جای اسی مطالب رو ارائه داده جوابش همینه دیگه 😂

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

بله حقیقتا حرفتون درست نبود

شاید بخشی رو حواستون نبود نمیگفتین

شاید استاد حس کرد استرس دارین و نمیتونین مطلب رو بیان کنین

شاید استاد فکر کرد مطالبتون کامل نیست

و هزاران شاید دیگه که استاد ترجیح داده این کار رو انجام بده

بههر حال همیشه اینو یادتون باشه نمره همیشه دست استاده سر چنین مسائلی هیچوقت بچگانه رفتار نکنید

هر چی بیشتر میخونم بیشتر نمی‌فهمم ارائه منو برام دادین یعنی چی همیشه قبل حرف زدن سناریو تو کامل بچین ...

خواسته گلایه کنه از استاد که نذاشته ایشان حرف بزنه وارائه کنه.

ربطی به سناریو و حرف آماده کردن نداره ،اتفاقا انگار خیلی حاضر وآماده بوده

خب وقتی استادش جای اسی مطالب رو ارائه داده جوابش همینه دیگه 😂

آها من اشتباه متوجه شدم باز هم بد گفته می‌گفت مرسی که زمان گذاشتید ارائه دادید یا دفعه بعد خودم مطالب که آماده کردم کنفرانس میدم جمله بندی اش اصلا جالب نبود 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بله حقیقتا حرفتون درست نبودشاید بخشی رو حواستون نبود نمیگفتینشاید استاد حس کرد استرس دارین و نمیتونی ...

اصلا برای همه ارائه ها اینطوریه و خودش توضیح می‌دهد منم واقعا قصدم تشکر بود

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)