2777
2789

شیردهی دوران حساسیه عزیزم حتماً با پزشک مشورت کن

اگه احساس ناراحتی بعد زایمان داری گذراست بهتر میشی انشاءالله 

یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نسبت به اوایل بهترم اما بازم رفتارام طبیعی نیست☹️

اگه بهتری خیلی خوبه عزیزم

می تونی کنار نقش مادری فعالیت های کوچیکی داشته باشی که به بهتر شدن حالت کمک کنه

مثلاً پادکست یا سخنرانی های محتلف با موضوعاتی که دوست داری سرچ کن و گوش بده 

یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

اگه بهتری خیلی خوبه عزیزممی تونی کنار نقش مادری فعالیت های کوچیکی داشته باشی که به بهتر شدن حالت کمک ...

من‌ شاغلم گلم

الان تو وضعیت پرخوری عصبی شبانه و تنفر از حرفای شوهرمم

بااینکه چیزمهمی نمیگه🥲

من‌ شاغلم گلمالان تو وضعیت پرخوری عصبی شبانه و تنفر از حرفای شوهرممبااینکه چیزمهمی نمیگه🥲

خیلی درکت می کنم

آدم یه وقتایی اونقدر حالش با خودش ناخوشه که از ساده ترین حرفا هم اعصابش به هم می ریزه

به نظرم حتماً با یه متخصص مشورت کن

اینستا پیج خانم mahsa.razeghii رو یه نگاهی بنداز روانشناس هستن و ۶،۷ ماهه بچه دار شدن

برای مامان ها محتوای کاربردی می ذارن

خیلی درکت می کنمآدم یه وقتایی اونقدر حالش با خودش ناخوشه که از ساده ترین حرفا هم اعصابش به هم می ریز ...

ممنون عزیزم دلم یه قرص میخواد مهربون و کم اشتهام کنه حتما میرم تو پیجش

ممنون عزیزم دلم یه قرص میخواد مهربون و کم اشتهام کنه حتما میرم تو پیجش

می فهمم عزیزم

منم برای بهتر شدن دلم یه مداخله خارجی می خواد یه وقتایی…

امیدوارم زودتر حالت خوب خوب شه مامان خانوم ناز 🥰