2777
2789

ماجراها داشتیم حال تعریف کامل ندارم ولی من یه بار خاستم تلافی کنم درد دل شکستنو بچشه اون کینه ایه ولی من همیشه بخشیدمش 

تا خُدا بود پناهت،چه خطر بود زِ راهت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدا که بزرگتر شدی وقتی یاد این پیامات بیوفتی حالت از ضعفی که داشتی خیلی بد میشه

چق بزرگ شم؟

اخع من موندم

چطور من کلی بخشیدمش ولی اون کینه کرده 

مردها از پیگیری زیاد خوششون نمیاد یعنی هوا ورشون میداره . یک مدت نباش و پیام نده .. خودش بهت پیام می ...

پیام نمیدع صد سال

خیلی کینه ایه

تو فقط با این پیام دادن ها خودت رو نابود می‌کنی ....بذار پیام نده ... وقتی نمی‌خواد باهات حرف بزنه ا ...

خیلی وقته شدم خیلی وقته 

خیلی وقته شدم خیلی وقته

پس دیگه پیام نده ... آدم خودخواه فقط پیرت می‌کنه ... رابطه ای که طرفت فقط دلبشکونه به درد نمیخوره تو الان باید خوشحال باشی نه ناراحت ... اگرم پیام داد نباید جواب بدی ... منم دردتو چشیدم کامل مبفهمم و افسردگی گرفتم ولی با کمک روانشناس حالم خوب شد ... بیا تو دلت بکشش... فرض کن این بنده خدا دیگه تو این دنیا نیست .. یکی از دوستان منم همین کارو کرد و اینجوری راحت تر کنار اومد .. تازه اون بهش قول ازدواج داد و ولی چون خانواده پسره مخالف بودن پسره فورا ازدواج کرد و قید دوستم رو زد ... هرچقدر دوست داری واسش گریه کن اما باید به خودت یه قبولونی که دیگه نیست و بلاکش کنی 

پس دیگه پیام نده ... آدم خودخواه فقط پیرت می‌کنه ... رابطه ای که طرفت فقط دلبشکونه به درد نمیخوره تو ...

ماعم تا خواستگاری پیش رفتیم ولی نشد (:

عزیزم پسری که هنوز باهاش زیر یک سقف نرفتی اینه حدو حدود محبتش...

مطمعن باش باهاش بری زسر ی سقف داغونت میکنه ....

خواهش میکنم کاری نکن که ی روز این جمله رو عمیق درک کنی

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا