2777
2789

چیکار کنم

فقط نشستم ی جا 

ب زندگی فکر میکنم

ب کارهای ی ک دارم و میترسم انجام بدم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ کار میکنی با خودت

خیلی از لحظات روز میگم خدایا الانه ک سکته کنم

واقعا از سکته میترسم 

۲تا بچه کویچکن دارم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

هر وقت تو زندگی خسته شدی ترسیدی فقط توکل کن بخدا نه لفظی از ته قلبت اون وکیل زندگیت کن دیگه از هیچی نترس فقط بگو خودمو زندکبم سپردم بتو زندگی این تن تو صاحب داره بی صاحب که نیست خودت ببازی

پاشو خودت راجمع کن منتظر چی هسی

فقط پاشووووو

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

خیلی از لحظات روز میگم خدایا الانه ک سکته کنمواقعا از سکته میترسم ۲تا بچه کویچکن دارم

اگه امکان داره برو باشگاه

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

اگه امکان داره برو باشگاه

نمی تونم اصلا 

بچه اام دارن اینجا زجر میکشن

من کجا برم باشگاه

پاشو خودت راجمع کن منتظر چی هسیفقط پاشووووو

میترسم از سنگینی کار

از زندگی

از اینکه الانه از سختی سکته کنم

هر وقت تو زندگی خسته شدی ترسیدی فقط توکل کن بخدا نه لفظی از ته قلبت اون وکیل زندگیت کن دیگه از هیچی ...

میترسم خدا هم بد بخواد برام

بعد بگه نتیجه اعمالم بود

میترسم از سنگینی کاراز زندگیاز اینکه الانه از سختی سکته کنم

مترس زندگی همین الانه که داخلش نشستی ووقتت راهدرمیدی بافکربیخود

ذکراستغفارراکن ورد زبونت

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔