2777
2789
عنوان

حالم از زندگیم از همه چی بهم میخوره

266 بازدید | 20 پست

شوهرم هردوهفتع ی بار میاد ب ما سر میزنه همشم پیش خانوادشه از صبح رفته واسه خودش هنوز نیومده بچه هامم برده رفتن مهمونی ب من عکس میده حرصم میده 

خدا از مرد بد نگذره 

بحدی حرص خوزدم حالم بده قلبم درد میکنه

کلن۵/۶روز پیش منه ک نصفش میره پیش مادرش 

بهش گفتم تا ده امدی نیومدی درقفل جونتم دربیاد درباز نمبکنم فردام تکلیفم مشخص میکنم پیش بابام میرم خسته شدم هر دفعه همبنجوریه ازمن فراریه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن بگیره یا معتاد بشه یا هر کار دیگه

نمیدونم ندیدم ازش 

فقط اینکه بی محلم میکنه لج میکنه میرع پیش مادرش میسوزم جواب تلفنامم نمیده حاریامم پیشش هستن زنگ زدم قطع کرد 

همسر سابق من خیلی ول بود همیشه خدا تنها بودـ مثلا عسل تازه میگرفت ب جای بگه فردا صبح با خانومم بخورم میگفت این عسل گرفتم  صبح زود  با دوستم بخورم  هیچ وقتش با من نبود خیانت کار کثیف بود در آخر تبخال تناسلی گرفته بود😂

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏