2777
2789
عنوان

به نظرم تو سیستم اموزش و پرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 70 پست
فرت تحصیل چه مواردی رو میگیره؟ دوس دارم چندتا مثال بزنی که بهتر متوجه بشم توی چه زمینه هایی کمبود دا ...

مدرسه موظفه به بچه ها دیپلم بده و قبولی هاش(دانشگاه)مهم نیس همین که سال اخر نصف بچه ها نمیان معلما درست درس نمیدن و تمرین نمیکنن به ما اسیب می زنه 

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چهارشنبه فقط تا 10 و نیم مدرسه هستن؟ چرا؟ فکر نکنم این جوری باشه تعطیل بودن پنجشنبه ها و جمعه ها هم ...

اره امروز رفتم مدرسه گفتن تعطیله دیگه چهارشنبه ها از ۱۰ و نیم تغطیل میکنن

اصلا انگار شوک شدم!

شما رو نمی‌دونم.اما برای من چند نفر از معلمین، کلیت زندگی‌ام رو تحت تاثیر گذاشتند.اصلا بحث نمره گرفت ...

بنظرم اینک چن نفر شما رو ب هدفتون نزدیک کردن بحث از خوب یا بد بودن یک نفر نیس ، همه چیز سلیقه ایه ممکنه ی معلمی خوب باشه ولی شما ارتباط خوبی باهاش نداشته باشی تولین قدم برای یادگیری ارتباط دوستانه با طرف مقابلته

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
من هنوز زیست نهایی کابوسم هست بخدا مخصوصا فصل ژنتیک و گیاهان

اصلا چرا یه بچه نهمی باید اینارو یاد بگیره اینا خیلی تخصصیه بریم دانشگاه چه گوهی باید بخوریم😵😵

A cat lover    

من الان قدر معلمای زمان خودم رو می‌دونم هر سختگیری درسی که میکردن بخاطر خود ما بود خیلی وقت میزاشتن ...

والله اون دوره دهن مارو سرویس میکردن از بس کلاس اول مشق نوشتم انگشتم کج شد🤦‍♂️