2777
2789
عنوان

به نظرم تو سیستم اموزش و پرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 70 پست

باور کنید ایران سخت گیریش رو درس از همه جای دنیا به غیر از ژاپن و چین و... بیشتر از همه جاس بس کنیم توروخدا فشار درسی رو بچه ی کلاس سومی چرا باید ضرب بلد باشه آخه ؟ برادر زاده ی من سوئده کلاس هشتمه تازه دارن ضرب دو رقمی یاد میگیرن..دیگه فنلاند و سوئدم که بهترین سیستم آموزشی رو دارن

ویروس خیلی بدی اومده واقعا الان درس مهمتره یا سلامتی بچه ها هرکس درسخون باشه تو خونه میخونه الان که ...

اره پسر من رو گرفت خیلی خیلی حالش بدبود دعا میکنم مدرسه ها مجازی بشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ویروس خیلی بدی اومده واقعا الان درس مهمتره یا سلامتی بچه ها هرکس درسخون باشه تو خونه میخونه الان که ...

بنطرت بچه ابتدایی میشینه پای فیلم

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
اسیب روح و روانو که دوره ما خوردن بچه های الهن که شاهن

اره بابا صد در صد مثلا چه اتفاق افتاده ما شاه شدیم دلار کم شده قوانین اسون شده استخدامی ها بیشتر شده مسکن ها به طور فوق العاده زیادی درست شده یا تحریم از بین رفته

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

عقط اینا نیس گلم اینده تحصیلی درستی فراهم نشده این انگیزه رو از بچه ها می گیره مدرسه خودش فرصت تحصیل ...

فرت تحصیل چه مواردی رو میگیره؟ دوس دارم چندتا مثال بزنی که بهتر متوجه بشم توی چه زمینه هایی کمبود داره

بازم دو روز معلما تعطیل شدن اعتراضا شروع شد والا اگر این همه خل و چل بتونید شما ۱ دقیه تحمل کنید چ ب ...

درمورد معلما حرفی نزد که

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

چهارشنبه فقط تا 10 و نیم مدرسه هستن؟ چرا؟ فکر نکنم این جوری باشه 

تعطیل بودن پنجشنبه ها و جمعه ها هم به نفع بچه هاست 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ی چیز بگم زمان ما معلما همه شایسته بودن والا همه نمره ایی درس میدادن و میرفتن ن بازی ن درسی هیچی نمی ...

شما رو نمی‌دونم.

اما برای من چند نفر از معلمین، کلیت زندگی‌ام رو تحت تاثیر گذاشتند.

اصلا بحث نمره گرفتن نیست.

معلمی که یک دانش‌آموز رو راه بندازه سمت استعدادش، سر بزنگاه ارزش‌های اخلاقی رو در شاگرد، نهادینه کنه،  اون جواهره‌.

نقش شکوفا کننده و پرورش دهنده معلمه که ممتازش می‌کنه.

کسی که صرفا یک مبحث درسی رو خوب درس بده و بره اصلا نمی‌شه معلم نامید.

درمورد معلما حرفی نزد که

با اسی نبودم با کاربرایی ک توهین کردن بودم

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
معلم‌های شایسته و تاثیرگذار خیلی خیلی کم شدند.حتی مدارس ممتاز کشور هم برای پیدا کردن معلم خوب چالش د ...

ما تو روستاییم تدریسی که معلم انلاین میزارع رو وقتی میبینم کیف میکنم که اینقدر با انرژی تدریس میکنه 

باور کنید ایران سخت گیریش رو درس از همه جای دنیا به غیر از ژاپن و چین و... بیشتر از همه جاس بس کنیم ...

خوب همین دیگه کلا مشکل از اساس هست مقصر معلم و مدیر و ناظم نیست بچع باید کلاس شنا و موسیقی داشته باشه درس رو پرکتیکال یاد بگیره نه فقط حفظی جوری که مشتاق باشه

الان این حجم درس تدریس کردن توی این تعداد روز محدود یه مشکل برای معلم ، هضمش برای بچه بدتر 

باور کنید ایران سخت گیریش رو درس از همه جای دنیا به غیر از ژاپن و چین و... بیشتر از همه جاس بس کنیم ...

اصلا این مطالبی که ما توی علوم داریم مثل شیمی و فیزیک و هر کوفت و زهر مار دیگه رو بقیه تو دانشگاه بزور میخونن بعد ما تو کلاس نهم باید این همه مطلب با دوتا زبون حالا زبان میگیم بعضی میرن کلاس و مفیده اما عربی به چه درد ما میخوره 

بعد علاوه بر اون یه قرآن هم داریم که کلا عربی باید باشه اما اصلا هیچیش شبیه عربی نیست

ریاضی هم که اصلا نگم برات من پارسال ریاضی ۲۰ بودم الا ۱۷ شدم مگه ممکنه آخه

A cat lover