2777
2789
عنوان

به نظرم تو سیستم اموزش و پرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 70 پست

بازم دو روز معلما تعطیل شدن اعتراضا شروع شد والا اگر این همه خل و چل بتونید شما ۱ دقیه تحمل کنید چ برسه ۴۰ تا درس بدی با ۴۰ تا اولیا سر و کله بزنی برای حقوق ۱۰ تومن 

حجم درس ها ربطی ب معلم نداره ب مسولین و ناشران کتاب اعتراض کنید

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکم دیر متوجه شدید. پسر عموی من دبیرستان تدریس می‌کنه میگه صرب بلد نیستن. سیستم آموزشی رو باید گل گرفت درشو

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

هم بچه ها ضربه می‌خورند هم مادرا چ مادر خانه دار و چ مادر شاغل که بچش تعطیل میشه و باید بچش خونه بمو ...

خیلی بخدا امروز میدیدم مادرها دنبال بچه ها‌

بچع ها شیطون 

گفتم واقعا سخته هاااا

بازم دو روز معلما تعطیل شدن اعتراضا شروع شد والا اگر این همه خل و چل بتونید شما ۱ دقیه تحمل کنید چ ب ...

اصلا اسم معلم اوردیم ما!!! کی گفتیم معلممم

درمورد سیستم کل اموزشی حرف میزنیم مگه معلم مدرسه رو تعطیل کزده 

اصلا اسم معلم اوردیم ما!!! کی گفتیم معلمممدرمورد سیستم کل اموزشی حرف میزنیم مگه معلم مدرسه رو تعطیل ...

ن شما رو نگفتم کاربرای که به معلما توهین کردن منظورم بود عزیزم

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

عقط اینا نیس گلم اینده تحصیلی درستی فراهم نشده این انگیزه رو از بچه ها می گیره مدرسه خودش فرصت تحصیل از دانش اموز می گیره بیشتر قانون ها در تضاد باهم هستن و ازار هایی که به روح و روان دانش اموز وارد میشه اصلا کم نیس

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

عزیز دلم مردم همین طرز تفکر رو دارن که سیستم آموزش پرورش انقد داغونه! وقتی ممکلت هوا درست درمون نداره بچه های طفل معصوم چه گناهی کردن اخه؟ این همه ما درس خوندیم چیشد که اینا بخونن والا بخدا 

خیلی وقته این مشکل هست 

ولی اینم در نظر بگیرید که بچه ای که اول درس بخونه و خودش علاقه به درس خوندن داشته باشه حتی با کلاس آنلاین هم متوجه میشه ، مخصوصا توی این دوره که کلی ویدیو های آموزشی هست ...

🪐🪐🪐

معلم‌های شایسته و تاثیرگذار خیلی خیلی کم شدند.حتی مدارس ممتاز کشور هم برای پیدا کردن معلم خوب چالش د ...

ی چیز بگم زمان ما معلما همه شایسته بودن والا همه نمره ایی درس میدادن و میرفتن ن بازی ن درسی هیچی نمیخواستن خودمون درس میخوندیم الان بچه ها درس نمیخونن میگن معلم بده 

معلم تکلیف زیاد میگ معلم سخت گیره 

تکلیف نگه میگن بلد نیس درس بده 

کلا همه دنبال حاشیه شدن