2777
2789
خودم خیلی تاکید کردم غلیظ نباشه

خیلی چهرت نیاز به آرایش آنچنانی ندارد واقعا 

همین شما به رژلبم می‌زدی کافی بود 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مژهام کنده شد😂قربونت برم مرسی،کلا میکاپمو دوست نداشتم سنمو زیاد نشون میده

پیش بینی میکردم دعوامون بشه 🤣🤷🏼‍♀️

آره طرف کارش خیلی حرفه ای نبوده و میکاپ سنگینی رو انجام داده و بدتر اینکه از رنگای تیره خیلی استفاده کرده و رژ خیلی به مدل سایه و .. نمیاد 

ولی در کل خیلیم بد نیست 

I'm tired, not from life...just from feeling too much

وای چقد من

استاتر تو جدا زیبایی

تعارف باهات ندارم 

من خودم ببینی بزرگه که بیاد عمل بشهتتو آینه که مشخص نیست 

کی دعوا کردی ؟😐🤣معمولا به ترکا فحش میدادی دا 🤣🤣الان نمیخوام دعوا بشه ها صرفا یادآوری بود🤣🤣

من کی فحش دادم وااا😁😅

تقصیر خودت ترکا بود اول منم محترمانه جواب دادم بدون دعوا و فحش👍

اره ادامه ندیم بهتره

😘😘😘ممنونم خیلی حس خوبی بهم دادی خیلی نسبت چهرم سخت گیرم و خیلی وقتا خودمو دوست ندارم

فدای شما 😘

حرفت عجیب بود راستش فکر میکنم دلیلش همون سخت گیری هست که نسبت به چهرت داری وگرنه تو نگاه اول منو بشدت جذب کرد 

استاتر تو جدا زیباییتعارف باهات ندارم من خودم ببینی بزرگه که بیاد عمل بشهتتو آینه که مشخص نیست

مرسی،وااا کجای بینیت بزرگه اتفاقا خیلییی خوب بود به چهرت میمومد

فدای شما 😘حرفت عجیب بود راستش فکر میکنم دلیلش همون سخت گیری هست که نسبت به چهرت داری وگرنه تو نگاه ...

ممنونم البته ایج ضد آفتاب ریمل خط چشم رژلبم زدم 

بدون آرایشم نیستم کمی زیر چشمام تیره هست 

من کی فحش دادم وااا😁😅تقصیر خودت ترکا بود اول منم محترمانه جواب دادم بدون دعوا و فحش👍اره ادامه ندی ...

شات دارم 😂🤝🏻

نه خب هرجا تاپیک راجع به ترکا بود تو بی دلیل بهشون فحش میدادی که بعدش ما میپریدیم بهت ولی خب دیگه تموم شد 😁

اوهوم🎀💗

I'm tired, not from life...just from feeling too much