حدود 3سال پیش دکتر جراح بهم گفت باید دندون عقلت رو جراحی کنی. من هم دوست داشتم جراحی کنم که زودتر راحت شم هم از عوارض بعد از جراحی خیلی وحشت داشتم چون دندونم رو عصبه و ممکنه فکم فلج بشه یا صورتم بیحس بشه دیگه تا الان جرات نکردم که حتی پامو دندون پزشکی بزارم حتی بخاطرش اضطراب زیادی گرفتم که تهش به افسردگی و قرصای اعصاب کشید ولی بازم استرس رو داشتم و هر شیش ماه یک بار از دندونام اوپیجی میگرفتم تا دوماه پیش که اوپیجی گرفتم و رفتم پیش دکتر عمومی که گفت اصلا تا 23سالگی بهش دست نزن چون خیلی با عصب درگیره و ممکنه به عصب اسیب برسه باز دیروز وضع دندونام خراب بود با همون اوپیجی دوماه پیش رفتم جرم گیری کرد و عکسرو که دید(خودش دندونپزشک عمومی بود)برگشت گفت که دندون عقلت داره به ریشه دندون کناری فشار میاره و گفت اگه بدی دست جراح فک و صورت خیلی راحت تو یه ربع درش میاره با کمترین آسیب حتی وسط جرم گیری داشت دلداریم میداد که جراحمون خیلی خوبه و اصلا مشکلی نداره و اینا.. ولی من بازم خیلی میترسم نه خود جراحی از عوارض بعدش حتی تو ذهنم تصور کردم که ممکنه تا آخر عمرم فکم فلج بشه بخاطر همین همش عقب میندازم الان باز به حدی اضطراب گرفتم که همش دارم به خواب پناه میبرم واقعا موندم چیکار کنم حتی اشتهامم کور شده سر این غذا هم از گلوم پایین نمیره😭😭😭😭