2777
2789
عنوان

حاضر بودین با یه مرد مطلقه ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 117 پست

نه باور کن نه

ادم مگه خودشو از چاله در میاره بندازه تو چاه ؟

اگر خودمم مطلقه بودم اره ولی اگر مجرد بودم هرگز

بنظرم هیچ زنی از زندگیش الکی نمیگذره(به حز اونایی که مریضن و زیر سرشون بلند شده)

حتما دلیل طلاق مرد رو باید فهمید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشتباه میکنی جدیدا ما هر پسری دیدیم دنبال پول و موقعیت دختر بود و دختر هم کاملا کم توقع

مگه تو خواب دیده باشید. دختر کم توقع، جوک میگید. 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

به هیچ عنوان

حتی من که بعد از ۱۰ سال زندگی مشترک و یه بچه ۳ ساله ( که پیش پدرش موند ) حاظر نشدم با مردی ازدواج کنم که قبلا ازدواج کرده و خانومش به رحمت خدا رفته و خود آقا مولتی میلیارد کارخونه دار بود چه برسه به اینکه جدا شده و ممکنه سایه اون زن همیشه رو زندگیم باشه

و تنها شرطی که داشتم پسر مجرد بود و همینطور هم شد و با پسر مجرد ازدواج کردم

به هیچ عنوانحتی من که بعد از ۱۰ سال زندگی مشترک و یه بچه ۳ ساله ( که پیش پدرش موند ) حاظر نشدم با مر ...

خب دلیلتون چی بودشمامطلقه بودیداون اقاهم شرایطش مثل شمابود دیگه

یعنی ازدواج بامجرد بهتره خانوادش متلک واینانمیندازن راضید

خب دلیلتون چی بودشمامطلقه بودیداون اقاهم شرایطش مثل شمابود دیگهیعنی ازدواج بامجرد بهتره خانوادش متلک ...

من وجود یه زن رو روی سر زندگیم نمیتونم تحمل کنم چه فکرش باشه چه اینکه مطلقه باشه و ترس از اینکه شايد یه روز به هم برگردن و حتی اگر برنگردند بچه مشترکی باشه و دلیل ارتباط این دو نفر باشه

هیچ متلکی نشنیدم هیچ رفتاری ندیدم که ناراحت بشم

۱۷ ساله دارم زندگی میکنم یک لحظه کاری یا رفتاری نکردن که نشون از نارضایتی باشه یا من حس بد بگیرم که مطلقه بودم

حتی مثل یه دختر مجرد از اول تمام مراسمات و برام انجام دادن تا بهترین عروسی

حتی بهتر از ازدواج اولم که یه دختر ۱۳ ساله چشم و گوش بسته آفتاب و مهتاب ندیده بودم