2777
2789
عنوان

تغییر در کنکور

48 بازدید | 1 پست

سلام به همگی.....عضو شدم تا این تاپیک و بزنم و توش اهدافمو یاداوری کنم به خودم و بمونه برام به یادگار....راستش...هیچ چیزی بجز قبولی نمیتونه خوشحالم کنه..هیچ رشته ای بجز پزشکی نمیتونه خوشحالم کنه..پول..عشق..تفریح..هیچ چیز دیگه نمیتونه منو از این افسردگی که توشم نجات بده...

فقط میخوام 218 روز بخونم و رتبه 1000 بیارم....مطمعنم که میشه...من به توانایی هام باور دارم......میام و اینجا تاپیک میزنم که قبول شدم....با دلای پاکتون دعا کنین برام...من امسال بهترین دبیرها و بهترین مشاور و بعد مدت ها پیدا کردم...توی پروسه کنکور توی سال دهم یازدهم ضرر های زیادی کردم...امسال نمیزارم اون ضرر ها تکرار شن.نمیخوام شرمنده خودم شم..دلم برای تلاش ها و زحمات و پیگیری های مشاورم خیلی میسوزه.....            

تلاش برای تغییر.......تلاش برای اینکه روزی که نتایج اومد با ذوق و وشوق برم تا سایت و باز کنم نه با غم و استرس..برای تغییر 1405....برای اون چیزی که از بچگی ارزوشو داشتم..برای خوشحالی مامان و بابا....

توی کانال سیب ترش رتبه برترهای زیادی داستان موفقیت خودشون رو گفتن و باهاشون مصاحبه کردن، میتونی بری مصاحبه هاشون رو گوش بدی ، حتی بودن ک از آذر شروع کردن و مدرسه معمولی درس خونده بودن و رتبه سه رقمی آوردن ، اگر واقعا تمرکز کنی روی هدفت میتونی ، ان شاالله بیام قبولیتو بهت تبریک بگم 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊