2777
2789

برام سواله؟

شوهرم میگه یه بار در حدی کشیدم که بعد هوشیاری فکر کردم دیگه هیچ وقت هوش و حواس قبلم رو نخواهم داشت

آریایی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گل که چیزی نیست... شوهرت احیانا ماشروم نزده

ماشروم چیه

بعید هم نیست وقتی کل ایام نوجوانی و جوانی درگیر دختربازی و عرق و مشروب و گل بوده حتما اینم زده دیگه

خیلی تازه بود برام گل کشیدنش ولی 🫤

قبل ازدواج مطلع از هیچ کدوم اینا نبودم همشون زمان با داریم فهمیدم

آریایی

اگه یبار باشه و دیگه تکرار نکنه عیبی نداره اما اگه تکرار کرده باشه و هنوزم ادامه بده پاره س😅

برا من میگه سه چهار بار کشیدم بعدش با دوستام رفتیم خیابون گردی (یعنی یه جورایی ول‌گردی)

آریایی

وای اتفاقا یه پزشکی میگفتاینا فوق العاده بدنخدانکرده یه سری بیماریهای روانی خطرناک اگر طرف مستعده ،ب ...

شوهرم اوایل اصلا دوست نداشتم و یه بار دیدم شب داره گریه می‌کنه تابحال ندیده بودم مردی گریه کنه اینم عوارضشه؟

آریایی

گل خیلی خطرناکه یکی گل کشیده بود بچه اشو کشته بود وقتی چت بود وقتی پلیس چرفته بودش میگفت فک میکردم گ ...

دقیقا

این مواد خطرناکن ولی یعده انقدر گفتن عادیه ،،جوانها ممکنه بگن یکباررامتحان کنند 

بعصیا با همون یکبار امتحان فاجعه درست میشه خدانکرده دوراز جون همه

دقیقااین مواد خطرناکن ولی یعده انقدر گفتن عادیه ،،جوانها ممکنه بگن یکباررامتحان کنند بعصیا با همون ی ...

اره حتی بعضیا با یکبار معتاد میشن مامانم میگه همه چیز از یه نخ سیگار و یه پوک قلیون شروع میشه اخرشم یا مرگه یا کمپ اعتیاد