2777
2789
عنوان

این پنیک اصلاً درمان هم میشه

104 بازدید | 17 پست

؟

برای من خیلی‌ با دارو بهتر شده ولی وقتی یه اتفاقی میفته یا سر یه چیزی بی نهایت عصبی میشم بازم پنیک میشم و جدا از اینکه با خود پنیک من مشکل دارم بیشتر مشکلم با بعد از پنیک هست 

دیگه استرس ولم نمیکنه 

انگار دارن درونم رو چنگ میندازن 

انگار دلم رو میشورن و میچلونن

بعدش دچار اسهال و یبوست میشم 

دلدرد میشم

سر درد های شدید میگیرم 

دست و پام تا مدت ها گز گز میکنه و بی حال میشم

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

، چرا اینهمه رنج رو تحمل میکنی عزیزم ،تراپیست با درمان اکت نهایت در ۱۲ جلسه درمانتون میکنه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
، چرا اینهمه رنج رو تحمل میکنی عزیزم ،تراپیست با درمان اکت نهایت در ۱۲ جلسه درمانتون میکنه

تراپیست هزینه های خیلی‌ سنگینی داره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تراپیست هزینه های خیلی‌ سنگینی داره

به هر حال از تحمل این شرایط بهتره 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

دقیقا منم چند وقته درگیرشم حالت های شما رو دارم منم انگار تو دلم آشوب میشد و همش اضطراب داشتم رفتم دکتر عمومی بهم کلیندیوم سی داد هم برا گوارش عصبیه هم ارامبخشه اون که میخورم دلشورم خوب شده و روز ها خوبم فقط شب ها نصف شب یهو پنیک بیدارم میکنه و پروپرانول میخورم تا بیست دقیقه به خودم میپیچم و میخوابم 

دقیقا منم چند وقته درگیرشم حالت های شما رو دارم منم انگار تو دلم آشوب میشد و همش اضطراب داشتم رفتم د ...

پروپرانولول رو من هم میخورم اما وقتی اینطوری میشم انگار هیچی جوابگو نیست

نیم ساعت قبل از غذا کلیندیوم سی بگیر بخور دلشوره هات خوب میشه شما هم شب ها دچار حمله میشی ؟قرص فقط پراپرانول میخوری؟؟

نیم ساعت قبل از غذا کلیندیوم سی بگیر بخور دلشوره هات خوب میشه شما هم شب ها دچار حمله میشی ؟قرص فقط پ ...

قبلاً میشدم 

الان با دارو ها تو خواب نمیشم دیگه

تو خواب وحشتناکه 

نه من فقط پروپرانولول نمیخورم 

خب چرا نمی‌ری روانپزشک اون دارو بنویسه من یه هفته استفاده می‌کنم هنوز کمی مشکلات دارم ولی افسردگیم کاملا مشخصه بهتر شده برو برات بنویسه حتما راحت می‌شی

خب چرا نمی‌ری روانپزشک اون دارو بنویسه من یه هفته استفاده می‌کنم هنوز کمی مشکلات دارم ولی افسردگیم ک ...

من تحت نظر روانپزشک هستم 

میگم که نسبت به قبل بهترم ولی بازم پنیک هست و آزارم میده 

خب چرا نمی‌ری روانپزشک اون دارو بنویسه من یه هفته استفاده می‌کنم هنوز کمی مشکلات دارم ولی افسردگیم ک ...

عزیزم امیدوارم خوب بشی شما هم پنیک میشدی چه قرصی مصرف میکنید عوارض ندارن اخه میگن قرص های اعصاب هفته های اول افسردگی رو بدتر میکنن