2777
2789
عنوان

مامانم به جنون رسونده منو بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 24 پست
مامانم بخاطر ساعت کاری تا یک شب قبول نکرده و پول اسنپ هم بهم گفت بهت نمیگم کجای کار را نگفتم؟؟؟

خب راست میگه تایک شب دخترسره کارباشه بده. واله مردها هم که نون زن وبچه میدن تایک شب سره کارنیستن. بقول قدیمیا مگرعیالت گشنه که تایک شب کارباشی. من خودم مادرهستم ودخترنوزده ساله دارم اگربخاهدتایک شب سره کارباشدزمین وزمان رابهم میریزم. عزیزم ازصاحبکارت بخواه تایم کاریت را درست کند. عزیزم هیچ مادری بدفرزندش رانمی خاهد. ناراحت نشومعلومه توهم دختر زوری هستی قلدر لجباز. مادرت چون مردی درخانه نیست بیشتردلش آشوب توشبا دیربیای بیچاره هزارفکرمیکندبااین وضعیت بدجامعه

خب راست میگه تایک شب دخترسره کارباشه بده. واله مردها هم که نون زن وبچه میدن تایک شب سره کارنیستن. بق ...

به صابکارم گفتم قبول نکرد

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب راست میگه تایک شب دخترسره کارباشه بده. واله مردها هم که نون زن وبچه میدن تایک شب سره کارنیستن. بق ...

یعنی مامانم هر رفتاری با من داره درسته اره؟

به صابکارم گفتم قبول نکرد

به مادرت بگوباصاحبکارت صحبت کند. درهرصورت تایک شب کارباشی اصلا خوب نیست. من پسرخاهرم کارمیرودتاده شب مادرش تامسیرکارتاخونه رابیا هی زنگ میزنه واسترس میگیرد. اگرصاحبکارت قبول نکردکاردیگه ای برو. دخترم مادرت خودش قربانی است زندگیش شکست خورده. مسئولیت بچه ها روی دوشش. حتما درزندگی باپدرت زجرها کشیده. تودیگرحرص وغصه اش نده. دلش رانشکن. معلومه دخترخوبی هستی ومیخاهی کارهای خوبی بکنی ولی گاهی قاطی میکنی. این رابدان که بعدازخدا خیرخواه تومادرت هست وبس

به مادرت بگوباصاحبکارت صحبت کند. درهرصورت تایک شب کارباشی اصلا خوب نیست. من پسرخاهرم کارمیرودتاده شب ...

اره خیر خواهم مادرم هست که با لباس هام انداختم تو خیابون جلو مردم و برگشتم پیش بابای دیونم که در خونه به روم قفل کرد که نرم پیش مامانم . و مجبور شدم از پشت بوم فرار کنم

به مادرت بگوباصاحبکارت صحبت کند. درهرصورت تایک شب کارباشی اصلا خوب نیست. من پسرخاهرم کارمیرودتاده شب ...

بعد فقط سر غذا نخوردن انداختم بیرون و چون بهش گفتم حق نداشتی برگردی پیش شوهر سابقت 

چون مامانم طلاق گرفته بوده قبلن از یکی. دیگه 

اره خیر خواهم مادرم هست که با لباس هام انداختم تو خیابون جلو مردم و برگشتم پیش بابای دیونم که در خون ...

مادرت کارش اشتباه بوده این کاملا معلومه. ولی مادرت دراین زندگی روح وروانش آسیب دیده. شمابچه ها درکش کنید. کاری نکنیدحرف زشتی فحشی نگیدکه اینطوربکند. پدرتان که بشما ها ظلم کرد. دیگرخودتان به خودتان ظلم نکنید. همدیگررادرک کنید. درستع مادرت کاربدی کردترا بیرون کرد. اماتوبخودت قول بده دیگرنگزاری کاربه اینجاها بکشد

بعد فقط سر غذا نخوردن انداختم بیرون و چون بهش گفتم حق نداشتی برگردی پیش شوهر سابقت چون مامانم طلاق گ ...

مادرت خودش سنی دارد بزار خودش تصمیم بگیرد. بخدا اگرشمابچه هایش عاقل باشید دانا باشید دلش خوشه شما میشود جایی نمیرود. دلش ازهمه جا مونده ورانده. پناه به شوهرسابقش برده. مادرت معلومه خیلی داغون ازنظر اعصاب. کمکش کنید. اوخودبدنبال ارامش است. 

مادرت خودش سنی دارد بزار خودش تصمیم بگیرد. بخدا اگرشمابچه هایش عاقل باشید دانا باشید دلش خوشه شما می ...

فکر کنم شما خودتون آسیب دیدید مثل مامانم 

و فقط غصه غم اون دیدید و به ما میگیم ما در این شرایط عاقل باشیم همین بس 

فقط بار سنگین میزارن رو دوش ما که بزرگ تر ها رو درک کنیم

فکر کنم شما خودتون آسیب دیدید مثل مامانم و فقط غصه غم اون دیدید و به ما میگیم ما در این شرایط عاقل ب ...

الان درک ازمادرت نداری بعدها ازدواج کردی وبچه هات بزرگ شدن. تازه مادرت را درک میکنی. البته توهم نیازبه درک شدن داری. اما الان مادرت وضعیتش ازهمه بدتره. چون دوکار عجیب کردیکی ترا بیرون کردیکی بهرشوهرسابقش برگشته. درهرصورت انشاله خدا کمک شما ومادرت کند وگره های زندگیتان بازشود. خدا نگهدارت باشد