تو اکسپلور کلا منو و نامزدم زیاد کلیپ میفرستیم در حالی کع چند روز پیش دل و جیگر خوردم یهو دلم خواست بعد همینجوری برا نامردم فرستادم از این ریلز ها که میگن برا نفر اول لیست شیرت بفرست و گرنه نگفتم که برام بخر بعد دیدم نامزدم زنگ زد گفت بیا پایین کارت دارم بعد کلی دل و جیگر با مخلفات گرفت گفت بیا گفتم چرا انقدر زیاد دسته درد نکنه گفت آخه شاید خانوادت ببینن زشته ببر بخور نوش جونت بابام یهو از بیرون برگشت خیلییییی بدش اومد گفت مگه خونه ما قحطیه برگشتی غذا آوردی بعد میگفت من کی همچین جسارتی کردم دلش هوس کرده براش آوردم این چه حرفیه بابام گفت غلط کرده هوس کرده به خودم بگه من از این حرکات هیچ خوشم نمیاد کسی غذا بیاره خونمون مستحق نشدیم الحمدالله هیچی دیگه گفت ولش کن نشستیم تو ماشین جفتمون تهشو درآوردیم بعد رفتم بالا بابام زیر چشمی نگام کرد و یه سری تکون داد به نشانه تاسف😂😂😂😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.