2777
2789
عنوان

تاپیک چرا خوشگلم 😂😂😂😢

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا عکسا و ول کن من نمی‌دونم چرا همه خوشگلن پس این زشتا کجا قایم شدن 😕😂🚶‍♀️

فقط اون تاپیکه ک چی داری که خوشگلییی😂😂

همه ملکه اتجمال شدن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

یه چیزایی تعریف کردن که آدم میمونه چی بگه🤣

خوندیشون؟😂😂😂😂

چقد خندم گرف من حتی قبلا عکساشو دیده بودم یه چن نفری که تعریف کرده بودن از خودشون😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

هرکس ادعای خوشگلی داشت اصلا خوشگل نبود 

چندسال پیش یکی مدام می‌گفت من بسیار زیبام شوهرم کارمند ساده هست نباید سرنوشتم اینجوری میشد عکس گذاشت 😑واقعا بشدت معمولی بود حتی یکی هم اومد گفت صورتت خیلی پهنه فاصله چشمات زیاده زیبا نیستی بهش برخورد 

اومده بود پز رو پوستی بده ! 

منم ندیدم عکسشو ! 

ولی پسرا دنبال هرکی یکم بر و رو داشته باشه و به خودش و تیپش برسه میوفتن ، اینکه دیگه ناله نداره 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اومده بود پز رو پوستی بده ! منم ندیدم عکسشو ! ولی پسرا دنبال هرکی یکم بر و رو داشته باشه و به خودش و ...

اینجا دیگه پسرا دنبال کسی راه نمی افتن،

بلانسبت جمع مگه اینکه دختره نخ بده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

هرکس ادعای خوشگلی داشت اصلا خوشگل نبود چندسال پیش یکی مدام می‌گفت من بسیار زیبام شوهرم کارمند ساده ه ...

دقیقا گلم

یکی بود تو تاپیک چی خوشکلتون کرده 

چیزی نبود که از خودش تعریف نکرده باشه 

قبلا دیدمش عکسشو ولی.....😂😂😂😂