2777
2789
عنوان

تاپیک چرا خوشگلم 😂😂😂😢

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 38 پست
اومده بود پز رو پوستی بده ! منم ندیدم عکسشو ! ولی پسرا دنبال هرکی یکم بر و رو داشته باشه و به خودش و ...

من جدا شدم جایی کار میکردم مدام پیشنهاد داشتم  چندماه بعدش یه پسر مجرد پیله کرد ازدواج کردیم الان فک کنم باید بگم من حتما ملکه زیبایی هستم! 

خودم می‌دونم معمولی هستم 

اینجا دیگه پسرا دنبال کسی راه نمی افتن،بلانسبت جمع مگه اینکه دختره نخ بده

دنبال اون خیلی خوشکلاش از جمله خودم 😂 میان . تازه من بد اخلاقم ولی تیپ میزنم . کلانشهر هم هستم ، ولی اصلا برام مهم نیس مث اون کاربر ندید بدید هم نیستم که بیام تو سایت همچین تاپیکی بزنم 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبال اون خیلی خوشکلاش از جمله خودم 😂 میان . تازه من بد اخلاقم ولی تیپ میزنم . کلانشهر هم هستم ، ول ...

اگه قدت بلند نیست و پوستت روشن نیست باید بگم که اینجا معمولی هستی😂😂😂😂

اینجا خوشگل سایته

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

اگه قدت بلند نیست و پوستت روشن نیست باید بگم که اینجا معمولی هستی😂😂😂😂اینجا خوشگل سایته

قدم ۱۶۶ پوستمم روشنه  ، موهام خرمایی چشمم داخلش رنگ قهوه اس دورش تیره تره .. بقیه چیزارو نمیگم دیگه !! 😂😂 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

قدم ۱۶۶ پوستمم روشنه ، موهام خرمایی چشمم داخلش رنگ قهوه اس دورش تیره تره .. بقیه چیزارو نمیگم دیگه ...

شوخی کردم گلم 

همه زیبان👌🏻

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

اگه قدت بلند نیست و پوستت روشن نیست باید بگم که اینجا معمولی هستی😂😂😂😂اینجا خوشگل سایته

البته موهام بالاش رنگش در اومده پایینش بلونده . مدل کوتاهیشم تقریبا مصریه ولی چتری نیست . 

شوخی کردم گلم همه زیبان👌🏻

میدونم عزیزم منم کلی گفتم .. 😂🙏🏻☠️

من جدا شدم جایی کار میکردم مدام پیشنهاد داشتم چندماه بعدش یه پسر مجرد پیله کرد ازدواج کردیم الان فک ...

عالیه خوشبخت باشی 💐