2777
2789

ارتباط اجتماعی به شدت پایینی دارم هیچ دوستی ندارم بعد کنکور افسردگی اضطراب و وسواس گرفتم ولی خب قبل اونم ارتباط اجتماعی خوبی نداشتم موقع مکالمه با کسی نمی تونم ادامه دهنده اینا فک کنم از علائمش بود 

برای افسردگیم دکتر رفتم قرص داد هیچ تاثیری نداشت فقط پول ریختم تو شکم دکترا 

با مدیتیشن حالم بهتر شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تماس چشمی دارید؟ علاقه افراطی به یک موضوع خاص دارید؟ واکنشتون به سر و صدا، بو، طعم و بافت غذا، تماس پوست با لباس ها چطوره؟ متوجه معنی کنایه ها و شوخی ها ریز بقیه هستید؟ 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
تماس چشمی دارید؟ علاقه افراطی به یک موضوع خاص دارید؟ واکنشتون به سر و صدا، بو، طعم و بافت غذا، تماس ...

بله تماس چشمی دارم

علاقه افراطیمم گوشی و اینستاگرامه 

اینایی که گفتید واکنش خاصی ندارم اها سر وصدای بچه هارو دوس ندارم کلافه میشم 

تو کنایه ها اینا ضعیفم یا دیر میگیرم یا کلا نمیگیرم اطرافیان بهم میگن 

بله تماس چشمی دارمعلاقه افراطیمم گوشی و اینستاگرامه اینایی که گفتید واکنش خاصی ندارم اها سر وصدای بچ ...

به نظر من بیشتر می خوره به اضطراب اجتماعی تا اوتیسم

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نه هست سرچ کنید

هر روز بیماری‌های جدید. 

دکترها مخترع شدند.

برای سالم بودن حتما مسیری معلوم وجود دارد. اما این دکترها فقط لیست بیماری بلدند. اونقدر مسیرهای پیچیده و علائم بیماری ساختند که ...

خدا ازشون نگذره ، همه را گیج کردند. اگر بیمه نبودم یکبار هم دکتر نمی رفتم.