2777
2789
عنوان

چرا این پسر خوب باید این دختره فاجعه رو بگیره واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 46 پست

دختر هرچی بدتر و گندتر شانسش تو ازدواج بیشتر

حالا دخترای عالی پسرای گند میشن شوهراشون

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اعتقاد ندارم ولی واقعا پسره ندیده اخلاقشو؟

ببین من با همه بداخلاقم ولی با سوهرم مهربون و پر محبت. اصلا اخلاقشو فکر نکن با سوهرش اونجوریه مطمئن باش پسره رو غرق محبت کرده من دیدم بهم ثابت شده از محبت خارها گل میشود 

ببین من با همه بداخلاقم ولی با سوهرم مهربون و پر محبت. اصلا اخلاقشو فکر نکن با سوهرش اونجوریه مطمئن ...

یکی از دوستام باهاشون قراره سوم رفته  گفته گویا بی ادب تر و بی شخصیت تر از همیشع بوده

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

وای من یکی از جاری هام واقعا اخلاقش خوبه وبساز هستش ولی شوهرش مثل دیو ۷ سر میمونه ولی باز اون یکی جا ...

ایشالا خیره و خوشبخت بشن چی بگم والا

نه بابا اون که اوایل خود واقعیش نشون نمیده خب حتما یه ویژگی های دیگه ای هم داره که به چشم شما نمیاد ...

گفتم بالاتر یکی از بچه ها قرار سوم باهاشون رفته کفته بدتر از همیشه بوده

دوران راهنمایی بودم اونجا ی دختر بود دیونه وآزاد وهر کاری که دوست داشت میکرد با پسرا دوست بود این موصوع مال 30 سال قبله اونوقتا که تک و توک دختر این مدلی بود .سال بعد که رفتیم مدرسه گفتن فلانی شوهر کرد تو نگو این شده زنداداش بغل دستیم  خوب من اونو میشناختم چطور دختریه. گفتم چرا اونو گرفتید برای داداشت  نه گذاشت نه برداشت بیشعور گفت میخواستی تو رو بگیریم دوست داشتم اون موقع زمین باز شه و من از خجالت فرو برم تو زمین