2777
2789

بچه ها من یه دوستی داشتم داخل دانشگاه متاسفانه ب خاطر اخلاق افتضاحش تصمیم گرفتم رابطمو محدود کنم هنوزم در حد سلام علیک اینا هستیم ولی انچنان صمیمی نه درکل

پسری رفته خاستگاریش(اردیبهشت)کاملا سنتی دختره خانواده معمولی و معقول داره به شدت پرخاشگر عصبی و خود بزرگ بین توهم هوش بالا (ب پسرا تیکع میندازع تو دانشگاه،بی شوخی هزار بار جلو خودم دیدم)فکرش همش حول محور جنسی ،چهره زیبایی نداره (کاملا معمولی رو به پایین (مشکل پوستی شدید داره(نه اینکه مشکل پوستی مشکل باشه دارم اطلاع میدم)وزنش نسبت بع قدش بالاس 

حالا پسری که اومده بگیرتش چهره عالی عالی قد متوسط و ریزه میزه خانواده خیلی سرشناس و بسیار بسیار پولدار ،پسره۳ تا خونه توی تهران دوتا ماشین چه عقدی گرفت و چه طلاهایییییی کوه طلا شده اخلاق و رفتارش رو من اطلاع ندارم درحد اینکه باهاش سلام علیک کردم پیش من مودب بودن 

سوالم اینع ایشون چرا باید دوست منو برای ازدواج انتخاب کنن ؟(دوستان اخلاقش واقغا خوب نبست جوری نیست بگم من فقط نمیپسندم هیچکس نمیپسنده)

من حسود هم نیستم عزیزان پارتنر دارم صرفا جهت سوال پرسبدم

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چیزی که دیدم یه سریا مثلا اختلال روانی دارن از تحقیر شدن لذت میبرن و اینا هرکی یه جور دیوانه است دیگه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خب بیچاره انقد خودشو سطح پایین میدونه که به اون راضیه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

جوابش واضحه چون هرکسی با هم لول خودش وصلت میکنه .ینی اون شخص دختره رو تو سطح خودش دیده

یعنی حتی یک جلسه صحبت هم نکرده ؟

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی