2777
2789
عنوان

انفولانزا

194 بازدید | 28 پست

من شهر دیگه هستم سه تا بچه مدرسه ای دارم ..

مادرم از این مریضی جدید گرفته میگه معدم درد میکنه بدنم کوفته است صداش در نمیاد .از جاش نمیتونه تکون بخوره .

دلم مونده پیشش چیکار کنم میگم فردا پس فردا بیام میگه نه بچه ها میگیرن ..

دلم پر غصه اس 

تنها هم نمیتونم برم 

چقدر طول میکشه خوب بشه امروز روز دوم بود

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

من همدانم مادرم قم

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من همدانم مادرم قم

انشالله زود خوب بشه

من کرمانشاهم میگن بیمارستانا پر از آنفو لانزا🥺🥺🥺🥺🥺

خدا به دادمون برسه

از بس بارندگی نیست انواع مریضیا میاد

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

عزیزم بری که خودت هم میگیری  و بدتر اون سه تا بچه طفل معصوم هم میگیرن و تازه به چند نفر دیگم انتقال میدن ....نترس چیزیش نمیشه خدا بزرگه ....اگه نمیتونه غذا بپزه براش با اسنپ فود غذا سفارش بده تا ببرن ...ب پدر و کسی هم بگو ببرتش دکتر...چهارپنج روزی همینطوره و بعد خوب میشه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
انشالله زود خوب بشهمن کرمانشاهم میگن بیمارستانا پر از آنفو لانزا🥺🥺🥺🥺🥺خدا به دادمون برسهاز بس با ...

دقیقا آذربایجان هم نباریده اصلا از اینطرف هم جنگلهای ارس باران آتیش گرفته بخدا وضعیتی هست اینجا که نگو

سلامتی و خوشبختی دخترم
انشالله زود خوب بشهمن کرمانشاهم میگن بیمارستانا پر از آنفو لانزا🥺🥺🥺🥺🥺خدا به دادمون برسهاز بس با ...

شهر ما هم به خاطر شیوع انفولانزا مدارس رو تعطیل کردن ..اینم یعنی مثل کروناس ..زبونم لال خدایی نکرده مرگ و میر داره ؟؟؟

شهر ما هم به خاطر شیوع انفولانزا مدارس رو تعطیل کردن ..اینم یعنی مثل کروناس ..زبونم لال خدایی نکرده ...

نه بابا نترس ولی بگو تا میتونه سوپ بپزه آش

مرغ ساده بپزه کباب

شهر ما هم به خاطر شیوع انفولانزا مدارس رو تعطیل کردن ..اینم یعنی مثل کروناس ..زبونم لال خدایی نکرده ...

نه بابا نترس ولی بگو تا میتونه سوپ بپزه آش

مرغ ساده بپزه کباب

عزیزم بری که خودت هم میگیری و بدتر اون سه تا بچه طفل معصوم هم میگیرن و تازه به چند نفر دیگم انتقال ...

پدرم دیروز دکتر بردتش ولی خب مامانم سیستم ایمنیش ضعیفه هر بیماری بیاد اول مامانم  میگیره سر کرونا ۴بار گرفت اونم به شدت 

نه بابا خدا نکنه ....من الان دارم معدم درد میکنه و تب و لرز دارم و بدنم شدید کوفته شده ....تو بیمارستان و مطب ها هم افتضاح شلوغه همه همینطور شدن ....

نه بابا نترس ولی بگو تا میتونه سوپ بپزه آشمرغ ساده بپزه کباب

ممنون ..اگه توان داشته باشه .میگف دیروز به زور عدسی پختم چون حال نداشته سر گاز بایسته

پدرم دیروز دکتر بردتش ولی خب مامانم سیستم ایمنیش ضعیفه هر بیماری بیاد اول مامانم میگیره سر کرونا ۴ب ...

نترس عزیزم منم مثل مادرتم بیماریخودایمنی و سیستم ایمنی ضعیف دارم ...این انفولانزا ب ترسناکی کرونا نیست ...فقط تب و لرز بدی داره ک خب چارش استامینافونه دیگه

نه بابا خدا نکنه ....من الان دارم معدم درد میکنه و تب و لرز دارم و بدنم شدید کوفته شده ....تو بیمارس ...

بله همه جا پره فقط دمنوش ختمی و پنیرک با آبلیموی تازه خوبه بخوری و بلد باشین بادکش بندازین

سلامتی و خوشبختی دخترم