2777
2789
عنوان

بعضی ها چقدر وقیح وبیکارند

93 بازدید | 6 پست

ب نظر شما یکی همش سرش تو زندگی شما باشه بعدشم هی نظر بده راجع به تون ادم بی شخصیتی نیست.بعد همین ادم از شخصیت هم حرف بزنه جالبه.

البته اینجور ادما فقط خوب حرف میزنند وگرنه خودشون خیلی کثیفن.این و میشه از طرز زندگیشون و روابطشون قشنگ فهمید.جالبتر اینه با این همه گند کاری ادعاشونم میشه خدایش خدا خوب رویی بهشون داده.

یکی نیست بگه بابا نونت و از زندگی ما داری در میاری دیگه حداقل سرت و از تو ......بکش بیرون.

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

ته تهش میخواد با این وقاحت چیکار کنه ب خیال خودش.اینجورادما هم خیلی عقده ایند هم خیلی پرو.

یکی نیست بگه بابا جلو اونی ک داری چوسی میای و ادعای شخصیتت میشه معلومه داری چیکار میکنی.

تا عمر داری هم از من بگی نمیتونی رو گند کاری ک خودت داری میکنه ماله بکشی.شاید طرفت نمیبینه و نمیفهمم ک کار خودت لجن کاریه ک میشینه ب چرت وپرتا و جملهای انگیزشیت گوش میده ولی خودتو ک دیگه نمیتونی گول بزنی

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امشب چه خبره از هر 5 تا تاپیک سه تاش درمورد اینه که بعضیا چقدر پررو هستن

خبر خاصی نیست یارو اومده زندگی من و بهم بزنه و خرجشم این وسط دربیاره.بعد مدعی شخصیت وذات و ریشه و معرفت و ......

اخه بگو تو اگر از این چیزا بویی برده بودی ک این حرکتارو نمیزدی.

چندتا زندگی و خراب کردی تا عقدهای بچگیتو جبران کنی.اینم روش 

بیشتر ک فکر میکنم میبینم شما ک خیلی قبل ترا ارزش خودتون و شخصیتتون و ثابت کردین.اما این ادمیم ک راضی شده ب خاطر ج.....ن......ده بازی خودش من و ب این حال و روز بندازه ارزشی نداره.همون لایقش یکی امثال کنار اومدن با ادمی ک اینقدر پست جز نابود کردن خودم نیست.

فقط قول بده بچه خوبی باشی اگر اینم بخشیدیم ب شما دیگه دست از سر زندگی ما و دور وبریامون برداری.😄😄

بدبخت اینقدر هول جیب مارو نزن.خدایش ما ی ارایشگاهم نمیریم همش داره میاد تو جیب تو....اینقدر فکرت و درگیر طلا نکن قرار نیست من چیزی بخرم.

ولی ی خانمی کن برش دار دیگه از مابکش بیرون .من اگر تو قصرم باشم با این ادم تا وجود شما تو زندگیم باشه نمیخوام ک فقط شما پاکشین از زندگیم.چون ادم با بوی گند وته.ه نمیتون توقصرزندگی کنه