۴ ساله از دیروز تا حالا بستری هست آب زیاد سرفه زیاد گلوش خیلی التهاب داشت بخاطر تبش ضربان قلبش رو ۱۶۰ بود اکسیژن خونش افت داشت ...آنتی بیوتیک تزریقی داره میگیره تو بیمارستان که بستری هست ولی خیلی میترسم که عفونت تو بدنش پخش بشه خیلی میترسم دکتر گفت پس فردا مجدد آزمایش خون بده میترسم دیر بشه چکار کنم
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
خیلی میترسم خیلی میترسم تو بدنش پخش بشه امروز خیلی درد داره میگه دستم شکمم دندونام همه جام درد میکنه
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
کپ دختر من شداصلا نترسبا سفدری میاد پایین نگران نباشولی آزمایشاشو بزار بگیرن یک موقعی مقاومت نکنیدخت ...
نه میگیره اما دخترم خیلی مقاومت میکنه برای آزمایش
۱۰ روز چرا ؟
حالشون رو به بهبوده؟نسبت به روزای اول بهتر شده یا بدتراگه بهتر شده یعنی دارو داره اثر میکنه
دیروز ظهر تا حالا بستری هست اولین دوز آنتی بیوتیکشو دیشب ساعت ۶ عصر گرفت یعنی تا الان دو بار فقط گرفته امروز خیلی زیاد عصبی بود یعنی همش داره گیر میده گریه میکنه میگه همه جام درد میکنه
عزیزم قربانییا صدقه به چند فقیر مستحق خیلیییی حثخوبع
الان بدم یا وقتی خوب شد ؟
سه روز بعد بستری شدن دوباره ازمایش میگیرناگه پایین اومده باشه مرخص میکنناگر پایین نیاد درمانو ادامه ...
آخه میترسم تو همین سه روز عفونت تو بدنش پخش بشه و ما نفهمیم