2777
2789
عنوان

بچه های زیراب زن تو کلاس مجازی

197 بازدید | 27 پست

امروز خواهرزاده ام کلاس آنلاین داشت حالم بد شد از حجم خودشیرینی و زیرآب زنی یه سری از بچه ها همه میگن بچه ها پاک و معصومن ولی یه سری آدما از همون بچگی زیرآب زن هستن تو همه جام هستن ما چند مورد تو محل کار هم داریم که بزرگی همین بچه هان

نگم چه وضعیتی تو خونمونه خواهرمینا خانوادگی تصادف کردن و این بچه وسط یه عالمه آدم گج گرفته با آتل تو اون بلبشو داره درس میخونه شادم که هی قطع و وصل میشه کافیه یه دقیقه دیر جواب خانومو بدی همه بچه ها ردیف میشن میگن خانوم فلانی تو کلاس حضور نداره  غیبت بزنید(اخه با خراب کردن همکلاسیت چی به تو اضافه میشه بچه جان؟)و شادی که ویس رو نمیفرسته و بچه معصومی که اینور داره گریه میکنه از شدت بدجنسی همکلاسیاش 

هیچ وقت بدجنس نبودم ولی امروز برای اون بچه و قطعا مادر بچه (با توجه به نحوه تایپ کردنش فهمیدم بزرگساله) از خدا خواستم تو شرایط خونه ما قرار بگیرن بفهمن ما تو چه وضعیتی هستیم 

امیدوارم کلاسای مجازی نابود بشن و جامعه از دست همچین آدمای انگلی رهایی پیدا کنه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

کلاس چندمه؟

چهارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالشونه از کجا آمار همه رو دارن؟ تو کلاس دخترم معلم اصلا نمیذاره کسی جز سوالی که می‌پرسه حرف دیگه ای بزنه یا چیزی تایپ کنه سریع پیام بی ربط رو پاک میکنه میگه پیام اضافه نذارید غایب ها بعدا میان تو گروه بتونن متوجه درس بشن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ما تو دبیرستانم زیراب همو نمیزدیم پشت هم بودیمچقدر کارشون زشته

ما تو دبیرستانم از این عتیقه ها داشتیم حالمو بهم میزنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند سالشونه از کجا آمار همه رو دارن؟ تو کلاس دخترم معلم اصلا نمیذاره کسی جز سوالی که می‌پرسه حرف دیگ ...

۱۰ سال 

متاسفانه معلمشون مدیریت نداره همه تو گروه حرف میزنن ویسای خانومو اصلا اون وسط گم میکنیم 

بچه ویس فرستاده بود خانوم ندیده بود بچه هام میگفتن خانم نفرستاده ریپلای کردم خانوم تازه دیدن بچه خواهرمم حساس اینور داره گریه میکنه وای آبروم رفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای وای خیلی بده ، کاش شما به معلش پیام بدین و در جریان موقعیت خانواده بذارینش ...

بهش گفتم متاسفانه ولی براش فرقی نداشت 

اصلا مسئله ام با معلم نیست بچه ها خیلی بد زیرآب همو میزنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۰ سال متاسفانه معلمشون مدیریت نداره همه تو گروه حرف میزنن ویسای خانومو اصلا اون وسط گم میکنیم بچه و ...

به خانمشون پیام بده شرایط رو توضیح بده و بگو که تو گروه هیچی پیدا نمیشه لطفا پیامهای اضافه نفرستن که درس گم نشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مشکل از بچه ها نیست مشکل از معلمه که بلد نیست کلاسشو مدیریت کنه وگرنه منم امروز توی همون شاد ناشاد کلاس داشتم با ۴۰ تا بچه ابتدایی یکیشون جرات نمی کرد بدون اجازه حرف بزنه حرف ها هم فقط باید در مورد درس یا اشکالات درسیشون بود

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
نه خدایی برای ما همه پشت هم بودیم خیلی حس بدیه بودن توی چنین جاهایی

خیلی کلاس بغلی مام همینطوری بود ولی کلاس ما سر خب چینی یه ادم عوضی داشتن منو به سپاه و اطلاعات معرفی میکردن فقط به خاطر یه نظر اعتراضی درباره وضع مملکت سرکلاس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشکل از بچه ها نیست مشکل از معلمه که بلد نیست کلاسشو مدیریت کنه وگرنه منم امروز توی همون شاد ناشاد ک ...

خدا معلم هایی مثل شمارو زیاد کنه من جای معلم بودم اصلا بچه هایی که دوستشون رو خراب میکنن رو جریمه میکردم که بفهمن کار خوبی نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40