2777
2789
عنوان

خسته شدم از مادرشوهرم بابا بخدا من فقط 14 هفتمه حاملم

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 67 پست

چرا هر دکتر میری بهش خبر میدی؟؟؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرتون پول نباید خرج کنم برا جنین😭پدرمو دراورد

تو بارداری خرج نکنی خدای نکرده مشکلی داشته باشه بعد تولد کل زندگیتو باید حراج کنی براش 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چقد بیدرکه 

الان واقعا نباید به فکر جنسیت باشه 

یه بار جدی بهش بگو هر موقع وقتش شد میرم شما هی نگو استرس برا بچم خوب نیس 

ایشالا که سلامت باشه

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

کاربرا گفتن الکی بگو پسره دست برداره

به نظرم نگو پسره چون پسر نباشه بعضی از این پیرزنا مثل مادر شوهرت هر روز یه حرفی میزنن 

بگو دختره 

بعد پسر شد خوشحال میشه

دختر هم شد که دیگا از قبل گفتی و حرفی نمیمونه

بابا پشت سر هم زنگ میزنه میپرسه کشتم جواب ندم میگه چرا جوابمو نمیدی

عزیزم جواب گوشیشو نده بلاکش کن به همسرتم بگو من تو شرایط بدیم استرس برام سمه مادرت رو دخالت نده بهش گزارش نده بگو انقدر دخالت نکنه خونتون هم میاد راهش نده