2777
2789

فقط 14 هفتمه از همون هفته ی اول پدرمو دراورد میگه چرا جنسیت بچتو دکترا نمیگن چرا هی میری سنو و ازمایش و...چرا پول خرج میکنی 1 هفته پیش تو جواب ازمایشم افتاده احتمال بیش از حد که بچم سندرم داون داشته باشه😭😭😭😭گفتن باید ازمایش سلفری بدم ببینم سندرم داره یا نه 7 ملیون دادم برا ازمایش نذر کردم سالم باشه 3 هفته بعدم جوابش میاد مادرشوهرم کشتم میدونه احتمال اینکه سندرم داون داشته باشه بیش از حده میدونی احتمالش زیاده همش میپرسه تو جواب ازمایش هم میفته دختر یا پسر من به فکر سلامتیشم هرچقدر میگمش مامان جان دکتر گفته تو 18 هفتگی معلوم میشه نمیفهمه روز و شبم جهنم کرده از هفته اول بارداریم چه غلطی کردم گفتمش حاملم😭توروخدا بگید چی کار کنم بخدا همش گفتمش مهم سلامتیشه کاری میکنه برا سنو جنسیت دیگه اصلا نرم😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرتون پول نباید خرج کنم برا جنین😭پدرمو دراورد

چرا نباید خرج کنی 

من هفته قبل ۲۴۰۰ دادم آزمایش ۱۲۰۰ دادم سونو ،هفته ۱۲ هم دو تومن دادم برا سونو و آزمایش 

بالاخره باید مشخص بشه خدایی نکرده مشکلی داره یا نه ،هفت میلیون میدی خودتو یه دل میکنی،اگرم بچه مشکلی داشت به دنیاش نمیاری که یه عمر هردوتون عذاب بکشید 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤