2777
2789
عنوان

چی باعث میشه شوهر خیانت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تنوع طلبی ..چون‌خودم‌ خانومایی میشناسم‌که همه چی تمام از لحاظ تیپ و قیافه  و اخلاق نگم‌...ولی مرتیکه بیشرف پلشت خیانت کرده ..چون‌هر سوراخ یه مزه میده بهشون 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

درستو حسابی خرجم میده میگم ولش کن

مگه همه چی خرجه ..اگه یه درصد ما فرض کنیم رابطه جنسی باشه ،تبخال تناسلی ،زگیل تناسلی ،ایدز و ...منتقل میشه 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

فقط تنوع طلبی ..چون‌خودم‌ خانومایی میشناسم‌که همه چی تمام از لحاظ تیپ و قیافه و اخلاق نگم‌...ولی مر ...

آره دقیقا

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
نمیخام کسی بو ببره که شک دارم

خب لازم نیس بپرسی مشخصه اونجا بود یا نه مثلا همسر من ی اکیپ دارن شبا جمعه میرن خب اگه اونجا نباشه گندش درمیاد. یا از قبلشش زنگ میزنن چراا نمیایی ادم متوجه میشخ

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌