2777
2789
عنوان

آلودگی هوا موقتیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 87 پست
آخرشو بخون. راهکار هم دادم. عادت کردین این و اونو مقصر کنین. ولی هرچی سرمون میاد، بخاطر انرژی جمعی ه ...

واقعا فکر میکنید عمر ملت یکی دوروزه ک نصفش به کرونا نصفش ب الودگی و بدبختی بره؟این سطح انرژی و گیاهخواری نمیگم تاثیر نداره ولی اثرات مخربی داره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان من گیاه خوار بشم دیگه از شدت الودگی هوا سرگیجه نمیگیرم ، یا تا دو روز چشمام نمیسوزه مثلا؟

اثر پروانه ای میدونی چیه؟ 

هر عمل ما تاثیر داره در این جهان. 

و اینکه خیلی از این آلاینده ها بخاطر تولید بی رویه گوشت و لبنیات ایجاد شدن. تحقیق کنید متوجه میشین. توی نت ویدیوهاشو ببینید کامل توضیح میده. 

اسی انتظار ندارم کل سال هوا الوده باشه خب معلومه موقتی هس مهم نیس برا من خوب شد چون تعطیل کردن و کار داشتم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

عادت کردین ب بدبختی چ راحت میگید کرونا تموم شد رفت 

برق تموم شد رفت 

همین کرونا کلی جون گرفت تا رفت هبچکس ازش خاطره خوشی نداره

برق کلی ضرر و زیان زد و جون حتی گرفت اعصاب گرفت

الانم جنگل سوخت اونم میگذره میره

سد خشکع میگذره میره ای بابا سخت نگیرین مدیتیشن کنید و انرژی جمعی خودتون رو حفظ کنید خودتون رو اماده کنید برای مراحل بعدی ک قراره بیان و بگذرن برن