2777
2789

من نمیگم بمیره میگم یه جوری شه این ظلم نکنه خدا بلده ینی هر روز خدا فحشم میده حمله میکنه بزنه خسیسه بدخرجه یه خرید ما رو میبره تمام مسیر فحشم میده تشرم میزنه حیلی دلم از دستش شکسته جالبه توقع داره برم ببوسمش فداش بشم می‌بینید چقد پررو هس. میگین طلاق نمیشه فعلا . خانوادش پشت سرم کلی توهین میکنن این میخنده اصلا حیلی به درد نخوره . البته به محض وجود شرایط جدا میشم . شاید حدا سببی رسوند اینو نشوند سر جاش مثل شمره شاید خود شمره آدم خیلی کثیف و احمقیه. خیلی بی‌فرهنگ و بیشرفه. فیلم بد میبینه

هدفت چی بود از همچین نری حامله شدی

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

همه چیز رو مسخره میکنه روضه ها رو مسخره میکنه گریه بر امام حسین رو اصن قبول نداره من میرم مسجد کلی حرف بارم میکنه که تو ریاکاری چی هستی چون توقع داره خادم خودش و خانوادش باشم اونم هر جور دوس داره رفتار کنه خداش معبودش معشوقش پوله

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هدفت چی بود از همچین نری حامله شدی

بچه اول باور کن هن‌ز اخلاق سگیش پنهان بود 

بچه دوم دیدم جدایی سخته برا تنهایی اولی آوردم البته بگم بچه ها شو خیلی دوس داره فقط با من خیلیییی بدخلقی میکنه واسه بچه هاش جونشو میده

دردش چیه این حیوان

دردش چند چیزه

یکی اینکه دوس داره نوکری خانوادشو بکنم منم چون اونام عین خودش بیفرهنگن دوری میکنم باور کن اصن اعصاب اونا رو دیگه ندارم دوس داره مدام بیان خونمون باهامون با خرج ما بیان مسافرت توقعات ظالمانه داره خرجی منو نمیده اونوقت دوس داره بهشون ببخشه 

و اینکه دوس داره مدااام قوربون صدقش برم براش سنگ‌تموم بزارم خب یکی نیس بگه صب تا شب من‌ تشر و فحش و خساست منو میکشی از یک مرده متحرک توقع عشق ورزی داری از یک روح پر از جراحت از شرحه شرحه توقع داری ت.و ر‌ بخاد