2777
2789
عنوان

خنده ی شدید بعد انتقال جنین خطرناکه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂😂😂

خنده نه ولی سرفه شدید خطرناکه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

خوب ببخشید این جور باشه نباید اصلا رفتی دستشویی زورر بزنی🤣

نمیزنم والا.. انقد ملین و چیزای ابکی خوردم تو این چن روز ک زور زدن نخاد🤦‍♀️

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂😂😂😂خنده نه ولی سرفه شدید خطرناکه

خندمم شدید بودا واقعا ب رحم فشار نمیاد؟

اخه دیدی ادم روی شکمش درد میگیره مکقع خنده از اون ترسیدم ک نکنه ب رحمم فشار میاد

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا میخندیدی؟ من انقد خندیدم مامانم بلندشون کرد رفتن گفت ن تو خفه میشی ن اینا ی کاری میدی دستمون😂 ...

اره والا بخند دنیا به روت بخنده

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

خندمم شدید بودا واقعا ب رحم فشار نمیاد؟اخه دیدی ادم روی شکمش درد میگیره مکقع خنده از اون ترسیدم ک نک ...

انشالله چیزی نمیشه گلم نگران نباش

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

عزیزم شما علائمی داشتی قبل مثبت شدن؟از کی شروع شد علامتات؟استراحتت در چ حد بود

استراحت در حد مطلق 

مثلا خونه همین طوری قدم میزدم

علائم شدید از۵ هفته

قبل ازمایش در حد اینکه فکر میکردم میخوام پریود شم 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

خنده برات مثل معجزه س

شاد باش

الهی مثبت بشی بحق فاطمه زهرا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه