2777
2789

ازین کارا بلد نیستم ولی دیدم خیلیارو این کارارو میکنن تا لج دیگران دربیارن برعکس خودشون تابلو میکنن حرص میدن

مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا دلت بخواد تو فامیل حسود داریم کاملا از رفتارشون هم مشخصه 😂ما هم محل نمیدیم بیشتر میسوزن

چی میگن که مشخصه ؟اره اگه دست و بابت آزاده محل ندادن بهترین انتقامه اما اگه نزدیکن .به خود رسیدن هم حالشون بد میکنه

🤭🤭🤭دخترعموم حسادت به چهره ام داره روز عروسیش برای اینکه بعدها مقایسه نشه هولم داد الانم کاتیم

هولت داد ؟؟؟یاخداااا تو چی گفتی ؟؟

به خودت برس بزار بسوزه

ازین کارا بلد نیستم ولی دیدم خیلیارو این کارارو میکنن تا لج دیگران دربیارن برعکس خودشون تابلو میکنن ...

اونایی که به خودشون میرسن؟نمیدونم والا چجوری اخه

اونایی که به خودشون میرسن؟نمیدونم والا چجوری اخه

مثلا یکی از عروسامون همه جا میگه همه بهم حسادت میکنن.. تو پروفایل بیو استوری،پست روبیکاش ولی انگار نه انگار اصلا تو فامیل کسی بهش توجه میکنه 

مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷
نشونه هاش؟؟بعدم اشتباه گفتی دوستت نیستن پس

به جای اینکه مثلا چیزی میخرم یا خداروشکر وضع مالیمونو میبینن خوبه کاملا معلومه از رفتارشون ک بدشون میاد به حالت مسخره میخندن ب جای اینکه مثلا بگه خوبه مبارکه تعریفی کنه بد میگه و ... اصلا ادم حسود تا ببینش مشخصه از رفتارش ولی بر عکس اونا خدا شاهده که حتی ادمای غربیه در این حد مثلا ی تاپیک تو همین سایتت ببینم یکی چیزی خریده ، یا کاری کرده خوشحاله منم دوق میکنم واقعا و خوشحال میشم براشون

هولت داد ؟؟؟یاخداااا تو چی گفتی ؟؟به خودت برس بزار بسوزه

اره هولم داد دست رفیقش گرفتم

اون بیشعور بوده به مهمونش که مثل خواهرش بوده  از غم تا شادی پابه پاش بوده بی احترامی کرده من مثل اون نبودم گذاشتم مراسم تموم شد به پدرم گفتم که این کارو کرده اونم گفت که پاگشاش نمیکنم بعدم مراسم دعوت بودیم نگاش نکردم اخر مراسم اومد بزور سلام کرد نگاش کردم از اون نگاه های بالا به پایین  پامو انداختم رو پا اونوررو نگاه کردم 

من زندگیم کلا حسوده باورت میشه به رشته تحصیلیم هم حسادت شده

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»