2777
2789
عنوان

اگر کسی دلتونو بشکنه بی احترامی بهتون کنه واکنش مادرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 40 پست

هیچ وقت تو این موقعیت قرار نگرفته ولی می‌دونم طرفم درمیاد 

کلا من تو هر موقعیتی نگاهم به دهن مادرمه که ببینم باید چیکار کنم 😂😂😂

پس هر کاری کردم با مشورت اون بوده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بارهاا دیگرانن از حسادت حرف زدن بهم مادرمم اوناسرکوفت کرده اره فلانی راس میگ  

تو این جوری تقصرنداره فللانی اونو گفت من ازتودفاع کنم چ دفاعی یکی باید از من دفاع کنه

کلا پدر و مادرم  نیازبه تایید مردم دارن 

خیلی تنهاممم خیلی 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

مادر من در عمل دست و پامو بستهچرا ؟ خدای نکرده مادرت دوس پسری چیزی داره؟

بله هم معتاده و هم ....

انشاالله که به زودی زود ازدواج میکنی و دیدگاه مادرت هم عوض میشه و عاقبتت ختم بخیر میشه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
هیچ وقت تو این موقعیت قرار نگرفته ولی می‌دونم طرفم درمیاد کلا من تو هر موقعیتی نگاهم به دهن مادرمه ک ...

با دهان بینی مخالفم خیلی مواقع افراد سوقضاوت میکنند اینطور نباش 🩵

کاربری دست دو نفره
بله هم معتاده و هم ....انشاالله که به زودی زود ازدواج میکنی و دیدگاه مادرت هم عوض میشه و عاقبتت ختم ...

خواهرهام ازدواج کردند با اونا همچنان بد 

نمیشه طرفدار خواهرزاده ام باشم میگه حالا یه بچه چیه که ناراحت شدی!!!!!

منم میگم حالا توی پیر مردنی چی هستی که مهم باشی البته فقط ۵۵ سالشه

بچه انسان پاکیه

کاربری دست دو نفره
خواهرهام ازدواج کردند با اونا همچنان بد نمیشه طرفدار خواهرزاده ام باشم میگه حالا یه بچه چیه که ناراح ...

ولش کن اون دیگه یه عمر با ی طرزفکر سمی زندگی کرده و این رفتارشون نشون میده در کودکی پدرومادرش بهش ظلم زیاد میکردن و مرکز توجه نبوده و الان داره تلافی اون روزها رو درمیاره ....همین که از اون خونه بری ۶۰درصد ماجرا حل میشه ...ناامید نباش ‌..‌

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ولش کن اون دیگه یه عمر با ی طرزفکر سمی زندگی کرده و این رفتارشون نشون میده در کودکی پدرومادرش بهش ظل ...

ولی من فکر نمیکنم مادر پدرشون بهشون ظلمی کرده باشه

وگرنه مثل من دلسوز بودند خواهرزاده ام عین دختر خودمه خیلییی دلسوزشم

کاربری دست دو نفره
ولی مادرم یه لشکر می‌تونه بهش اعتماد کنه و چشم بسته پشت سرش برن اون خدای من روی زمینه

این اشتباهه 

شده زنی بهم بد کرده بعد چون به مادرش فقط اخم کردم بچه هاش باهام بد شدند و همه شونو نفرین شون کردم

خودمم دهان بین کسی نیستم همیشه اول از خود مردم میپرسم علت بدی شون چیه 

کاربری دست دو نفره
از وقتی خودمو شناختم ،فاز مامان من اینه که همیشه علیه من باشه فرقی نمیکنه طرف چقدر بد باشهمهم اینه ع ...

اشکالی نداره، ولشون کن. عوضش قوی بار میای.

منم تا بوده خودم بودم و خودم، خودم تنها برای حقوقم جنگیدم و با هر کی میخواست دلمو بشکنه طرف شدم و لازم شد شستم و پهنش کردم.

الان میگم شاید اینجوری بهتر بود. همین که رفتارهای خانواده‌م باعث شد اصلا بهشون وابستگی نداشته باشم. در واقع بیشتر به خودشون ضرر میزنن، وقتی کاری می‌کنن بین خودشون و عزیزترین کسشون که بچه‌شونه فاصله عمیق بیفته.

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸