2777
2789

من وقتی پسرمو حامله بودم تقریبا سه سال پیش

خواهر شوهرم خیلی میومد خونه مامانش

بعد اینکه بچم بدنیا اومد و همه توجها سمت پسرم رفت خواهرشوهرم نیومد چون بچهاشو ی جوری تربیت کرده ک وقتی ببینن یکی به یکی دیگه محبت یا توجه کرده تب میکنن بخدا راسته ها وقتی مرکز توجه رو بچهاش نباشه تب میکنن حالشون بد میشه خلاصه دخترمم حامله شدم یکی دوبار اومد اونم تولد شوهرم و تولد بچهام

الان یک‌ماهه دوباره راه پاش باز شده به همه چیم کار داره من نرم پایین آنقدر میان بالا با بچهاش ک کلافت میکنن

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

حالا من مشکلی با اومدنش ندارم خونه باباشه بیاد

اما مشکل اینجاس ک مریض شده الان جمعه هم میخاد بیاد 

من میترسم حریف پسرمم نمیشم ک بگم نرو

اونام از دستی میان تو حیاط سر صدا می‌کنن تا پسرم بره پایین تروخدا بگید چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توبرو خونه مادرت

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

شب جمعه نیستن عروسی دعوتنروز جمعه ک اونا از صبح میان زشت نیس برم ؟

نه  بالاخره تو هم میری مهمونی  یه جمعه وقت دارید

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

جلو پسرتو بگیر اگر گفتن هم بگو شرمنده میترسم مریض بشه

آخه شما شرایط خونمونو نمدونی شوهرم برای خانوادش کم مونده جونشو بده

وقتی ببینه پسرم داره گریه می‌کنه میگه بزار بره با دعوا و جنجال 

اگه مریض نبود عیبی نداره بزار بچه ها باهم وقت بگذرونن ولی تو مواظب بچه هات باش مهمونی و کارای خونه و احترام گذاشتن اینارو ول کن 

اگه مریض بود یا برو از خونه بیرون با شوهرت هماهنگ کن بگو ویروس وحشتناکی اومده اینام مریضن از بچه ها میترسم بیا بریم کافه ای رستورانی خونه فلانی جایی اگرم که جایی رو نداری چاره ای نیست بزار پیش هم باشند فقط مواظب باش زیاد نزدیک بچه ها نشن نفسشون به هم نخوره شبم موقع خواب دارو بده 

اگه مریض نبود عیبی نداره بزار بچه ها باهم وقت بگذرونن ولی تو مواظب بچه هات باش مهمونی و کارای خونه و ...

آخه مریضن بدجور سه بار رفتن بیمارستان سرم زدن

نه خونه من نمیان ک پذیرایی کنم پایین خونه مادرشوهرم هستن