2777
2789

از بس حسادت میکنن.شوهرم از همشون وضع مالیش بهتره بقیه هم کارمند هستن .ولی طوری رفتار میکنن انگار ما بدهکاریم بهشون.همش متلک و کنایه که بابا کی مثل شمااااا و...

لباس هر چی بخرم شوهرم اجازه نمیده بپوشم جلوشون

چند وقت پیش میخواستم گوشی بخرم شوهرم گفت آیفون جلو خواهر برادر من نمیشه دست بگیری برای همین یه گوشی معمولی گرفت.

ولی بازم شوهرم باهاشون اصرار داره رفت و امد داشته باشیم.خونمون بیان.

چیکار کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولین باره همچین چیزی میبینم ک شوهر نزاره جلو خانواده لباس یا گوشی خوب بخره مگه میشع 

خانواده شوهرت چقدر بیچارن 

د اگ بیچاره نبودن ک حسادت نمیکردن به لباس گوشی دستت 

به شما چی میگن خواهر برادراش؟

بردارشوهرم میگه همش میگه خرج زنت خیلی زیاده بروبیاش زیاده منظورش اینه من همش خریدم 

بخدا منتظرن من برم ببینن من چی میپوشم واز هرلحاظ ازشون بالاترم اون خیلی توی روم  نمیگن مثلا میخوان رابطه منو شوهرمون خراب کنن با رابطه شوهرمو با بابای خودم خراب کنن این خیلی بدترن 

کامنت بالایی هم همینطوره شوهرش

خیلی سخته عزیزم بنظرم با شوهرت حرف بزن یه راه حل خوب پیدا کن بگو نمیتونم بخاطرشون لباسای خوب نپوشم اصلا ک چی چیرو عوص میکنه 

دلیل نداره 

من دیگه مشکلی ندارم ازاین نظربخاطر لباس معمولی میپوشم ولی من مشکل طلاهاییی که میخرم باید بگم بدله بخاطر اونا 😄😄😄

مردم بدلشون میگن طلا برای من برعکسه وگرنه از حسادت میمیرن 

پس مگه از جیب اونا خرج میکنی

تا توی شرایطش نباشی درک نمیکنی از پول خودت برای خودت میخوای خرج کنی ولی باید به صدنفرجواب پس بدی 

آدمای سمی ،ندیدبدید ان واقعا از رفتاراشون معلومه