2777
2789

من یک سال دنبال کار گشتم پیدا نکردم از امام حسین خاستم بهم کار بده بعد سه روز بهم پیشنهاد کار دادن تو فروشگاه . از ساعت ۴ تا یک شب ‌ و از ساعت ۹ تا ۴ شهر . 

ی هفته عصر و یا هفته صبح باید میرفتم . 

نزدیک خونمون بود پیاده ده دقیقه. راه بود .

من روز اول آزمایشی رفتم خوب بود اما مامانم نه پول اسنپ بهم داد نه ناهار بهم داد و نه شام بهم داد و شروع کرد به فحش دادن و. زنگ زد جامعه القران میرفتم واسه کلاس حفظ قرآن و اونجا گفت حذفش کنید هزینه شو نمیدم 

اونجا بهم جایزه میدادن ماهی دو میلیون بهم میدادن . 

بنظر شما واقعا این زن مادر واقعی من هست؟؟؟؟ 

پول نت که بهم نمی‌ده یکسال هست پول نت مو از دوستام میگیرم 

لباس هیچی هم برام نمیخره پول تو جیبی هم که نمی‌ده

مامان بابام طلاق گرفتن پیش مامانم هستم بابام معتادها وضعش خرابه. .

نوزده سالمه 

زنگ زدم امروز به صاب کار گفتم من نمیام مامانم نمیزارع.

بنظر شما خوب کردم ؟

شما جا من بودی چیکار میکردی؟ 

با بهترین تصمیم چی بود؟

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

بودم تو تایپکت فکر کنم 

بنظرم یک شب خیلی خطرناکه برای یه دختر

مگه خبرا رو نمیخونی تو

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کار ادامه شغلت بود 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نمیدونم چیبگم چون تجربه زندگی باآدم سمی داشتم میدونم که نمیتونی نادیدش بگیری چون روانیت میکنه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

گوش نده به مامانت کار خودتو بکن برو سرکار حتما 

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟