2777
2789
عنوان

رفتار همکاراسر کار همه همینجورین

127 بازدید | 9 پست

سلام من به مدت دو روز دارم به عنوان کار آموز میرم داروخانه قبلا کلاس هاشو میرفتم الآنم اتفاقی به جایی میرم تا کار رو یاد بگیرم . 

البته چهار تا کار آموز دارن که حدود یه ماه اونجا کار میکن از همه چیز سردرمیارن منم خب تازه اومدم اونجا کلی دارو هست  من با بیشتر دارو ها آشنام اما چون محیطش کوچیک اما دارو های زیادی دارم هنوز نتونستم جای دقیق دارو هارو یاد بگیرم . 

بهم گفتن تا جمعه بیا بعدش مشخص میشه که میخواستم با نه به احتمال زیاد نمی‌خوان خوب اکثرا بهم نسخه نمیدن تا جانسون پیدا کنم بالا تا نسخه ندیدم ویه آزمون وخطا کنم که نمیاد دستم . بعدم همش براشون بار جابه جا کردم قفسه دارو ها چیدم از اونطرفم یکی از اون دخترا خیلی بهم تیکه انداخت و خیلی غیر بهم میزند حالا قبول دارم که من یکم گندم اما من فقط دومین روزم با قوانین اونجا که آشنا نیستم .

حالا نمیدونم نوروز دیگه رو برم یا نه فقط دارن از من به عنوان بارکشی استفاده میکنند هیچی بهم یاد نمیدن.

بهشون بگو من تازه دو روزه اومدم جاشونو بلد نیستم کاملا با صدای عادی ملایم لبخند و سعی کن خودتو بندازی وسط کار حتی اگر بلد نبودی مثلا فلانی جاشون کجاست سعی کن بنویسی مرور کنی وقتی خلوته چک کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه گه نری نمی تونی بری یه جا دیگه

نمیدونم احساس میکنم مشکل از خودمه یعنی من آدم درون گراوکم حرفیم بقیه از من سواستفاده میکنند . آدم اگه بی زبون باشه  همین میشه.

اگر میری بیرون کار کنی باید پوستت رو کلفت کنی

نمیگم خودتو کوچک کن اما کار و بیرون همینه

من اولین جایی که رفتم یکماه تمام رفتم فقط دستور دادن انجام دادم بدون حقوق هم قرار بود باشه

اما آخرش نصف حقوق رو اون ماه بهم دادن و گفتن بیا دیگه بعد از اینم

انقدر اونجا خوب بودم که سر یکسال شدم مدیر داخلی اون مرکز خصوصی

کار بیرون سرسختی میخواد

زود جا نزن

نمیدونم احساس میکنم مشکل از خودمه یعنی من آدم درون گراوکم حرفیم بقیه از من سواستفاده میکنند . آدم اگ ...

خوب تو و اونا در یک سطح هستید دلیلی نداره بخوای بزاری ازت سو استفاده کنن 

عزیزم یه سوال یعتی همه اینایی که حدود ۲۵ هستن کار آموز هستن داخل داروخانه ؟

بهشون بگو من تازه دو روزه اومدم جاشونو بلد نیستم کاملا با صدای عادی ملایم لبخند و سعی کن خودتو بنداز ...

اره ولی اونا انتظار دارم من بلد باشم و..

یکی سوم که حتی امروز نداشت یه نسخه بگیرم دستم.

احساس میکنم خنگم

خوب تو و اونا در یک سطح هستید دلیلی نداره بخوای بزاری ازت سو استفاده کنن عزیزم یه سوال یعتی همه اینا ...

همشون که نه ممکنه چند سال کار کرده باشم

اونایی که دارن کار میکنم حداقل یه ماه اونجا کار کردن همه چیزو می‌دونم با دکتر واینا هم رابطشون خوبه اما من چون دوروزه اومدم تک افتادم خودمم که خیلی بیزبونم دیگه بدتر

اره ولی اونا انتظار دارم من بلد باشم و..یکی سوم که حتی امروز نداشت یه نسخه بگیرم دستم.احساس میکنم خن ...

خودتو نباز عیبی نداره خجالت نکش اگرم دیدی بد نگات میکنن بگو عه وا ادم که دو روزه نمیدونه چی ب چیه استرس احتمال داره فراموشش کنی پس سعی کن با خوشحالی بری و یکمم زبون بریز

اگر میری بیرون کار کنی باید پوستت رو کلفت کنینمیگم خودتو کوچک کن اما کار و بیرون همینهمن اولین جایی ...

نه ببین من با دستور این چیزا مشکلی ندارم من وقتی اومدم اینجا میدونستم ممکنه حتی. دوماه هم بدون حقوق کار کنم . اما در عوض می‌خوام کار یاد بگیرم نمی‌خوام فقط حمالی کنم .