2777
2789
عنوان

بچه سوم رو حامله م نمیدونم چه خاکی به سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 38 پست

یعنی ما بگیم سقط خوبه شما سقط میکنی یا بگیم بده نمیکنی!اینجا خیلی تضاد نظرات هست .برای گرفتن جون جنین تو شکمت که از خون خودت هست اینجا تاپیک میزنی😐😐شرایطت بسنج قرار نیست کاربرای اینجا نون بچه تو بدن یا حتی یک ثانیه هم بچه تو نگه داری کنن .واقعا اینجا تاپیک هایی میبینم که ماهیت منطقی نداره اصلا . در مورد بعضی چیزها میشه اینجا راهنمایی خواست ولی سقط که ماهیت قتل داره تصمیمش فقط با خودت هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا از ترس های بزرگ من بارداری برای سومیه 😬😬شرایطتتو دقیقا نمیدونم چطوریه ! یا چندسالته ! اگه می ...

۳۲ سالمه 

بچه هام بزرگن 

ولی حوصله بارداری و زایمان و شب نخوابی و شیر دهی پوشک عوض کردن ندارم

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
۳۲ سالمه بچه هام بزرگن ولی حوصله بارداری و زایمان و شب نخوابی و شیر دهی پوشک عوض کردن ندارم

بستگی به خودت داره همه چی ! گاهی هضمش برای آدم خیلی سخته. خواهرشوهر خواهرم دوبار سومی رو باردار شد و هر دوبار سقط کرد ، وضع مالیشم عالیه ، ولی میگه اصصصصلا نمیتونم !

اگه واقعا نمیخوای روش جلوگیریتو یکمی سفت و سختتر بکن . 

ولی اگه میتونی با خودت کنار بیای ، حتما نگهش دار . چون اوضاع مالیتم خوبه ، مطمئن باش اگه باهاش کنار بیای ، نور چشمیت میشه همین کوچولو

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

میدونم خیلیییی شرایط ترسناکیه ولی باور کن این بچه های نا خواسته هم عزیز میشن هم پر روزی 

همسایه ما دو تا دختر داشت سومی باردار شد اونم دختر دیگه پله و مبل و چهارپایه نمونده بود که این خودشو از روش پرت نکنه پایین ولی موند و به دنیا اومد یک سالش نشده بود که خونه خریدن

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

۳۲ سالمه بچه هام بزرگن ولی حوصله بارداری و زایمان و شب نخوابی و شیر دهی پوشک عوض کردن ندارم

شما که خیلی جوانی

بچه ها هم بزرگن

میتونن کمک حال شما هم باشن

من عاشق بچه هام ولی بخاطر مشکل قلبی نباید بارداربشم