2777
2789
عنوان

از ازدواجتون راضی اید یا پشیمون

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 27 پست

بله خدا رو شکر راضیم‌ با ادم متناسب با خودم ازدواج کردم و حالم کنارش خوبه. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین بستگی داره من خونه بابام یه روز خوش نداشتم جهنم بود الانم هست ینی من دلم نمیخواد سالی یکبار هم دلم نمیخواد برم خونه بابام

اماااا دلیل نمیشه بگم خونه شوهر خوشبختم ، زساد راضی نیستم ولی الان بخوام بین بد و بدتر انتخاب کنم خونه شوهر برام بهتره

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید خیلی چیزا تغییر می‌کرد نمیدونم

ببین خودتو ننداز تو دام شاید. ممکن بود و این حرفها. شما هنوز هم خیلی جوانی و کلی فرصت پیش روته. اونچیزهایی رو که فکر میکنی تو مجردی میخواستی، برای خودت روشن و شفاف کن و به اون مواردیش که همین الان هم شانس انجامش هست بپرداز. وگرنه این افکار فقط حالتو بدتر میکنه روز به روز.

ظاهر و هیکلش همون چیزی بود که مد نظرتون بود ؟

تقریبا. خیلی چیز خفنی مدنظرم نبود. قدش چند سانتی ازم بلند تر باشه و هیکلش ریزنباشه و زشت هم نباشه. در همین حد اره بود😁

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

قدشون چنده شما چندیما هم قد هستیم

من ۱۶۹ همسرم ۱۸۰