2777
2789
عنوان

شوهرم همش منو با زنای مردم مقایسه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 60 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم فکر کنم توقبلنم ازشوهرت گفته بودی اگه اشتباه نکنم بهش بگو مردای مردمو نگاه کن زنشونو مثل دسته گل نگهداشتن پول میدن مسافرت میبرن بگواحمق این زناروکه بتمن مقایسه میکنی همین شوهراشون پول و امکانات گذاشتن اختیارشون رفتن عمل کردن کوفت زهرمارکردن کوبیدن ازاول درست کردن توبرامن کدوم امکانات روفراهم کردی زبون داری دومتر

فایده نداره

خواب مگه تو چته .....چرا ابنجورین بعضی مردا دلم ریش شد حالم بد شد هیچی به ذهنم نمیاد به خداا خیلی سخته فقط میتونم برات دعا کنم که خدا به شوهرت عقل و معرفت بده یا لااقل لالش کنه 

چه بی ادب 

چرا آخه؟

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

عکس پروفایل خودتی استاتر؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
عزیزم فکر کنم توقبلنم ازشوهرت گفته بودی اگه اشتباه نکنم بهش بگو مردای مردمو نگاه کن زنشونو مثل دسته ...

اره گذاشته بود خیلی رفتارای بدتری داشت بهتر شد این رفتاراش جدیدن اخه