2777
2789
عنوان

کاش خوشگل نبودم شوهر نداشتم ولی کار داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 90 پست
نه رشته منم پارتی داشته باشی مثل چیز میری سر کار با ازدواجمم که ببخشید ریدم هر آدمی از یه نظر زیبایی ...

زیبایی خیلی مهمه ولی کافی نیست عزیزم 

منم ازدواج اولم افتضاح جدا شدم مجدد ازدواج کردم 

دوست عزیزم

اگر بهت متلک انداختن بگو ی خونه دار تحصیل کرده بهتره از خونه دار بی سواده

لطفا خودتون دست کم نگیرید و جواب همه رو بده

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیبایی خیلی مهمه ولی کافی نیست عزیزم منم ازدواج اولم افتضاح جدا شدم مجدد ازدواج کردم

من شاید اگه کار داشتم بیشتر می تونستم. با زندگیم کنار بیام وگرنه این رندگی رو نمی خوام که همش بهم سر کوفت برنن 

دوست عزیزماگر بهت متلک انداختن بگو ی خونه دار تحصیل کرده بهتره از خونه دار بی سوادهلطفا خودتون دست ک ...

بگم دهنشونو ببندم ولی وقتی خودمم به همین فکر میکنم چجوری دلمو آروم کنم 😭😭😭

زیبایی خیلی مهمه ولی کافی نیست عزیزم منم ازدواج اولم افتضاح جدا شدم مجدد ازدواج کردم

میتونم بپرسم با کی ازدواج کردین؟

ینی پسر بود یا عین خودتون جدا شده بود؟

منم جدا شدم بچه ندارم ی نفر اومده با ی بچه ک اولویت انگار بیشتر دنبال مادر برای بجه ش تا زن برای خودش...

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
اره خدا بهم زرنگی نداد فقط قیافه داد مظلوم تر از همه شدم حتی برا به چیز خریدن توی مغازه هم اینقدر ...

در واقع شما اصلا اعتماد به نفس نداری که نمیتونی بپرسی وگرنه پرسیدنش هم زرنگی نیست و

خواهرات که میگی با پارتی رفتن سرکار ، شما هم رو بزن و با پارتی اونا یا خونواده شوهراشون برو سرکار ..... پدر و مادرت کاری کنن بری سرکار

سرکار رفتنت معجزه نمیکنه ولی حداقل از الان، حالت رو بهتر میکنه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من تا حدیم که خواهرام حسرت منو می خوردن حتی وقتی دانشگاه ارشدخوندم ولی اونا خبر ندارن از دلم که کاش ...

عزیزم الان ارشد داشتن همچین چیز شاقی هم نیست فقط به مدرکم نیست میتونید مشاغل دیگه داشته باشید فقط کار دولتی که نیست با پارتی و فلان ، مثلا نمونه تابلو فرش ، کارای فنی و....خیلی از خانوما اینطور شاغلن به قول دوستمون به زرنگیه

ببین عزیزم کاری به حرف خانواده شوهرت ندارم چون یسریا بخاطر کمبودای خودشون سم خالصن. شما از درون خودت حالت خوب نیست . اول بدون اینکه به بقیه نگاه کنی و کم و زیادشون رو بررسی کنی تو کارو زندگی خودت متمرکز شو. ببین گلم منم لیسانس دارم ولی الان خانه دارم و فعلا درحال بچه داریم بعضی اوقات مجبوره ادم چیزی که دوس داره نداشته باشه ... ولی سعی کن حال خودتو خوب کنی . از چیزای کوچیک شروع کن برا بهتر شدن حالت از درون خودت 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 
میتونم بپرسم با کی ازدواج کردین؟ینی پسر بود یا عین خودتون جدا شده بود؟منم جدا شدم بچه ندارم ی نفر او ...

من خودم دوتا بچه داشتم شش ماه پیش جدا شدم اصلا ابدا قصد ازدواج نداشتم عزیزم من ده سال شکنجه شدم روانم داغون بود یکسال تصمیم به جدایی گرفتم یعنی اولش گفتم یا درست میشه یا جدا میشم 

شوهرم مجرده از خودمم کوچیکتر یکماه ازدواج کردم