2777
2789

ازدواج کردم با یه پسر که نه تحصیلات داره نه خوشگله نه پولدار و نه شغل با پرستیژی نمی دونم اون موقعه به چی نگار کردم و یه خانواده بی فرهنگ و بی درک گر گوری 

من دختر خوشگلی بودم و تو سن ۲۳سالگی خیلی خواستگار رد کردم همه خونه داشتن غیر این که باهاش ازدواج کردم 

تحصیلاتمو تا ارشد ادامه دادم  تو یکی از دانشگاهای دولتی تاپ کشور دریغ از کار آزمون استخدامیا که با افزایش سن و سهمیه ها بین این همه آدم باید آزمون بدی بعدم با بی سابقه بودن ردت میکنن شرکتا و جاهای دیگم که یا پارتی یا سابقه یا سهمیه 

خواهرام دانشگاه آزاد خوندن همشون و با پارتی خونواده شوهراشون رفتن سر کار  پسر بازی هاشونو کردن دوس پسراشونو داشتن ولی من چی ؟ 

به گفته ی بقیه خوشگل ترین عاقل ترین و باهوش ترین بچه خونواده من بودم ولی…

همیشه افکار خودکشی دارم دیگه نمی تونم ادامه بدم من ادم خونه نیستم من می خوام بیرون کار کنم می خوام تو رشته خودم باشه 

مامانم خودش کارمند بوده اومده میگه مگه واجبه همه برن سر کار از درون می سوزونه منو واقعا حالم بده یه روزنه امید می خوام خستم سر کوفت ها و مسخره کردن های خونواده شوهر که میگن تو که خوندی خودتو اذیت کردی خونه داری. ماهم که نخوندیم خونه داریم رو کجای دلم بزارم 

کاش حداقل منم لاس میزدم یا تو مجردی مثل این دخترای  امروز با این پسر اون پسر این مسافرت اون مسافرت و بگا رفتن رو تجربه میکردم دور من هرکی خراب بود زندگی خوبی داشت کار و شوهر خوب و ایده عال من 

ای بابا چه خبره یکی میگه کاش خوشگل نبودم ارامش داشتم 

یکی میگه کاش خوشگل نبودم ازدواج میکردم 

یکی میگی کاش خوشگل نبودم کار داشتم

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم نظر تو رو دارم البته شوهر ندارم یبار طلاق گرفتم و در مورد زیبایی هم ادعایی ندارم اما خیلی ناراحت ...

منم  دوبار خواستم جدا بشم و رفتم خونه بابام تا این هد وضعم داغونه 

ای بابا چه خبره یکی میگه کاش خوشگل نبودم ارامش داشتم یکی میگه کاش خوشگل نبودم ازدواج میکردم یکی میگی ...

به نظرم خوشگل نباشی تو همه چی شانس داشته باشی خیلی بهتره 

خدایی چه ربطی به خوشگلی داره اصلا کی گفته زیبایی تضمینی برای خوشبختی یا بدبختیه که هرچی میشه ظاهر و قیافه رو میارین وسط 😐😂 جدیدا تاپیکا چرا کپ همن کاش خوشگل نبودم ولی فلان بودم ربط گوز به شقیقه

existing is exhausting 

چقدر شبیهیممنم از همه زیباتر بودم و هستم تو فامیلاما الان همون معذرت میخوام،هرزه ها خوشبخت ترن

من تا  حدیم که خواهرام حسرت منو می خوردن حتی وقتی دانشگاه ارشدخوندم ولی اونا خبر ندارن از دلم که کاش نخونده بودم ولی زندگی به کامم بود 😭😭😭😭