2777
2789
عنوان

چرا خدا ما زنارو زجر میده

147 بازدید | 16 پست

یه هفته درد پریودی سه چهار روز درد تخمک گذاری ی هفته درد پی ام اس در طول ماه فقط یک هفته مثل ادم زندگی میکنیم

چرا اخه

سه روز نیس از شر پریودی خلاص شدم حالا درد تخمک گذاری افتاده ب جونم

حیف که از عوارضش میترسم وگرنه تخم دونارو درمیاوردم 

کارما💫    

من که انقدر حالم بد میشه موقع پری که دلم میخواد رحم و دم دستگاه دربیارم بندازم جلو سگ

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداری خیلی بدتره 

فردا بچهه به دنیا میاد میگه مگه برای من چیکار کردی میخواستی به دنیا نیاری منو 

الان ویروس گرفتم هیچ دارویی نمیتونم بخورم بخاطر بارداریم دارم میمیرم از بدن درد و تب و لرز

منم😢تازه بچه کوچیکم دارم مجبورم همش سرپا باشم

برا کسایی که روزه میگیرن ماه رمضون یک هفته مرخصی ان خوبه 

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

نمیشه با عرقیجات و روغن مالی دردش رو کمتر کنی؟خیلیا درد زیادی ندارناونهایی هم که درد دارن زیاد دیدم ...

چه عرقیجاتی بخورم؟

والا من سزارین کردم ی سال و ده ماه پیش علاوه بر دردای اصلی درد جای عملمم هس موقعی بهم فشار میاد اونم درد میگیره

کارما💫    

😢😢😢😢

عزیزم یه سوال بپرسم ؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

جانم گلم

جانت بی بلا

وقت پریودی رعایت میکنی مثلاغذاسردنخوری یاغذایی نفاخ باشه؟ گرمیجات وکاچی وروغن محلی خرما گل گاوزبان...پریودیات میخوری؟  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

جانت بی بلاوقت پریودی رعایت میکنی مثلاغذاسردنخوری یاغذایی نفاخ باشه؟ گرمیجات وکاچی وروغن محلی خرما گ ...

کاچی ن ولی دمنوش و اینا اره میخورم ولی بی فایدس رو من هیچی اثر نداره

کارما💫