2777
2789
عنوان

پسرم وقتی خونس دعوامون میشه میره گریم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 20 پست

بچس دیگه ریخت وپاش وسروصدا واذیت داره..شماهم یکم از شیطنتاش خسته ای ولی کاملا طبیعیه که طاقت دوریشم نداری..ولی برای خواب حتما بیارش پیش خودت وگرنه تا صبح از دوریش خوابت نمیبره...

پارسا پسرمامان😍
با بچه دعوات میشه؟؟؟؟

منظور در کل شیطنتاش بود. مدام خرابکاری گاها میگم یکم یکی نگهداره  خودم یکم استراحت کنم بعد میره دلتنگش میشم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظور در کل شیطنتاش بود. مدام خرابکاری گاها میگم یکم یکی نگهداره خودم یکم استراحت کنم بعد میره دلتن ...

من پسرم یک سال و ده ماهشه یکساعتم تنها جایی نمیذارمش خب بچه شیطنت داره دیگه طبیعیه 

چه دعوایی با بچه یساله😂❤️؟؟؟اون بچست باید باهاش مدارا کرد

منظورم شیطنتاش بود 😂🥲 جیغ ریختو پاش من غر میزنم با خودم بعد که نیست دلم تنگ میشه براش الان پتوشو بغل کردم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من پسرم یک سال و ده ماهشه یکساعتم تنها جایی نمیذارمش خب بچه شیطنت داره دیگه طبیعیه

پسر من خیلی پیش مادرم مونده خیلیم دوستشون داره مامانمم همینطور نوه اوله یسره چشمش فکرش پیش پسرمه گاها میره خونشون.  یبار تابستون رفت شبم موند تا صب داشتم دیونه میشدم خوابم نمیبرد😂

سلام عزیزم

سعی کن از لحظه لحظه بزرگ شدن بچت لذت ببری و باهاش مهربون باشی 

مگه اون طفل معصوم چنتا مادر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم یه پسر دوساله دارم و باردارم هستم . دارم از پوشک مبگیرمش وخیلی وقتا کم میارم و سرش یخورده داد میزنم و خودم گریم میگیره . ولی باهم بازی هم میکنیم و رفیق هم هستیم . 

همش تو این فکرم بعد زایمانم چی میشه ؟؟؟؟

ایا میتونم مثل سابق به پسرم برسم؟؟؟؟؟

خلاصه اینکه ازین دوران لذت ببر و براش حسابی مادری کن تا بعدا حسرتشو نخوری .🌹 

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃.