2777
2789
عنوان

فقط منتظرم پسرم از مدرسه بیاد تا حسابشو برسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 80 پست
عزیزم اگه دوستات دورت باشن بخاطر همین باجی که بهشون میدادی چی نمیخوام محبت رو اینجوری بدست بیاره

عزیزم میتونی از زیپاد براش کارت بگیری من برای دخترم هفته پیش گرفتم رایگان آوردن در خونه...پیامکش هم روی گوشه خودمه

میخوای یادت بدم چطوری بگیری؟

اینجوری میتونی به مبلغ دلخواه بریزی تو کارتش به اسم خودش هم که هست ذوق میکنه

اون دیگه بحثش فرق می کنه ولی آروم باهاش حرف بزنحالا چی شد آخرش چی بهش گفتی

من به توصیه دوستان سعی کردم واقعا دعواش نکنم 

اما جدی باشم 

همین که در رو براش باز کردم ،بدون اینکه چیزی بگم خودش زد زیر گریه که اشتباه کردم خیلی خوراکی خریدم ( مثل اینکه معاونشون کارت رو ازش میگیره و میگه مامانتت بیاد تا بهش بدم ) تا الانم حالش گرفته هست همش میگه مامان میبخشیم ،نمیدونم با اینکه چیزی بهش نگفتم اما چرا این قدر عذاب وجدان داره خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم ممنون میشم 🙏🏻🌼🙏🏻

ببین برنامه زیپاد رو نصب کن بعد خودش گزینه اضافه کردن فرزند رو داره ، نصبش کن هرجا ایراد داشتی بهم بگو 

فقط از این برنامه جایزه دارها هم هست مثلا روز دانش آموز به هر دانش آموزی ک اون روز ثبت نام می‌کرد ۵۰۰ هزار تومن می‌داد

کد معرف هم جایزه داره فک کنم ۳۰ هزار تومنه....کد معرف من 47930122

ولی به خاطر کد معرف ندادم دوست داشتی بزن دوست نداشتی هم نزن..

.من چون دختر خودم کلی ذوق کرد که یه کارت بنام خودش داره گفتم پسر تو هم خوشحال شه...تازه کارت‌هاش با طرح بچگانه ست...من گرفتم براش که مثلاً اردو رفت یا جای دیگه پول بزنم براش و کارت خودم رو دستش ندم، اینجوری خیالم راحت تره فقط به مقدار پول داره و ترس گم شدن کارت رو دیگه ندارم 

ببین برنامه زیپاد رو نصب کن بعد خودش گزینه اضافه کردن فرزند رو داره ، نصبش کن هرجا ایراد داشتی بهم ب ...

باید احراز هویت کنی و آدرس پستی بدی سه چهار روزه کارت برات میاد

موقع ثبت نام کد ملی خودت رو بزن و با شماره‌‌ای که به نام خودته وارد شو

بعد گزینه اضافه کردن فرزند و مراحل رو پیش برو