2777
2789
عنوان

فقط منتظرم پسرم از مدرسه بیاد تا حسابشو برسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 80 پست

حالا دادو بیداد نکن که ازت بترسه راستشو نگه 

همیشه یه مقدار در حد ۱۰۰ تومن یا ۵۰ تومن تو کارت باشه بدی دستش

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گناه داره بچس ذوق داشته شاید چندتا بخره شایدم واسه دوستاش خریده زهرمارش نکن خاطره بد شه براش فقط باهاش اروم حرف بزن که قولی میده باید بهش عمل کنه 

اول با مهربونی بپرس چی خریدی بعد گفت بگو نوش جونت باشه مامان ولی چون بهم قول داده بودی فقط یبار خرید کنی از دستت ناراحت شدم

میتونی ی کارت برا خودش بگیری مثلا روزی ۵۰ هزار بزنی براش سهم خودش فقط اتفاقا بچه اینجوری مستقل تر میشه اگرم پولشو تموم کرد دیگه بهش نده بگو پول تو جیبیت همین بود یاد میگیره چطوری خرج کنه چقد نگه داره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

عیب نداره اولشه یاد میگیرن دعواس نکن،اول اینکه پول کم تو کارت بریز بعدم بهش گوشزد کن نه با دعوا،پسر من اول سال عم کلاسش خوراکیاش و میخورد چند بار بهش گفتم الان پس میاره ولی به اون نمیده دیگه یاد گرفت قشنگ:)))

لطفا اگه برا دوستاش خریده دعواش نکن

چون مامان منم همین دیدگاه شما رو داشت اون وقت بچه بودم کارت به نام خودم نداشتم 

می دیوم اینجوری می کنه از یه جایی به بعد برا بقیه می خریدم و پیامک شو از رو گوشیش پاک می کردم 

خب این چیه کاریه دوست داره برا اونا هم بخره دعواش نکن با ملایمت باهاش حرف بزن