2777
2789
عنوان

از وقتی مامانم با عمم دعواش شده درست غذا درست نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 82 پست

اعصابش خورده انگیزه نداره

من بدبختیم این که موقع هایی که ناراحتم غذام بد مزه میشه ای کاش منم دلم میومد نپزم تا حداقل مواد حروم نشه 

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وظیفه ی مادر چیه؟؟؟؟؟؟

وقتی نوزادی بهت برسه  وقتی بزرگ شدی هییییچ وظیفه ای نداره 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
اينطوري نگو ، من خودمو به زور راضي كردم بچه دار بشم وقتي ميبينم يكي در مورد مادر اينطوزي حرف ميزنه پ ...

عزیزم خب یعنی چی

پدر بیرون خونه کار میکنه مادر توی خونه 

هرکی باید وظیفشو انجام بده

الان از این باید وظیفتو انجام بدی دلخوری؟

اگر انجام نشه خب توی اون زندگی سنگ رو سنگ بند نمیشه دیگه

فقط خسته شده..

منم خسته شدم هم کنکوریم هم مدرسه دارم هم این دعپای لعنتی پیش اومد هنه روابط فامیلیمون بهم ریخت هم باشگاه ازینور وضعیت تغذیه ام هم اینه

خدایا بسهه دیگهههه ...

منم خسته شدم هم کنکوریم هم مدرسه دارم هم این دعپای لعنتی پیش اومد هنه روابط فامیلیمون بهم ریخت هم با ...

اگه میتونی شب درست کن ..یا آخر هفته ها

حس میکنم مامانت افسرده شده

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

احتمالا فکرش درگیره ،قبل اینکه بگی غذا میخوام سعی کن روحیه شو عوض کنی شاید اوکی شد

والا من خودم حالم خرابه سر اون موضوع هرروز  ناراحتی فلان ، باز غذا هم اینجوری 

ولی خب من ادمیم که غذام و خوابم خوب باشه بقیه چیزا رو نادیده میتونم بگیرم ولی کلن بهم ریخته

خدایا بسهه دیگهههه ...

عزیزم خب یعنی چیپدر بیرون خونه کار میکنه مادر توی خونه هرکی باید وظیفشو انجام بدهالان از این باید وظ ...

بله ولي قرار نيست بچه براي مادر تعيين وظيفه كنه . وظيفه ي اون بچه تو خونه چيه؟ نبايد درك و همراهي داشته باشه وقتي مادرش حالش خوب نيست؟! اماً همون بچه اگر افسرده بشه تا ٥٠ سالگي ميناله من مريض بودم كسي بهم توجهي نكرد.