2777
2789
عنوان

دبیر شیمی اشکم رو در آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین نمیگم واقعا کار اون درست بوده چون وظیفه اون اموزشه،منم نمیشناسمت،ولی خودت بشین با خودت رو راست باش،واقعا استعداد وتوانایی داری؟ببین من خودم تو هتر هیچ استعدادی نداشتم،حالا بخوام به زور برم بگم هنر دوس دارم،واقعا شدنی نیست،اگه واقعا این استعداد در خودت نمیبینی الکی وقت نزار،همون تو کارت پیشرفت کن،همه که نباید برن پزشکی،واقعا بعضی کارا دورنماشون قشنگه،

استاد فراهانی عالیه 

بعدم این حرفا باید محرکت بشه که بیشتر تلاش کنی :) و اینم یادت باشه که جناب سعدی میگه : 

هر فرازی را نشیب ، هر نشیبی را فراز :) 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

ببین نمیگم واقعا کار اون درست بوده چون وظیفه اون اموزشه،منم نمیشناسمت،ولی خودت بشین با خودت رو راست ...

من اگز تلاش نکنم و نسجم خودم رو از کجا بدونم تواناییش رو دارم یا نه؟

خب من الان یک هفتس میخونم 

من اگز تلاش نکنم و نسجم خودم رو از کجا بدونم تواناییش رو دارم یا نه؟خب من الان یک هفتس میخونم

بالاخره قبلا هم درس خوندید دیگه،بعد هرکس واقعا استعداد رو خودش میفهمه داره یانه

من نمیگم نداری چون نمیشناسمت

میگم فقط با خودت صادق باش،اگه داری،بسم الله،بخون تاتهش،وگرنه وقت خودت بزاری تو کارت

بالاخره قبلا هم درس خوندید دیگه،بعد هرکس واقعا استعداد رو خودش میفهمه داره یانهمن نمیگم نداری چون نم ...

من قیبلا هم سال کنکور اصلا درسنخوندم هیچی چون مصادفش با فوت پدرم 

ولی بنظر خودم استعداد دارم

من قیبلا هم سال کنکور اصلا درسنخوندم هیچی چون مصادفش با فوت پدرم ولی بنظر خودم استعداد دارم

خدابیمرزش،پس حالا که میدونی بخاطر مشکل نتونسی برای کنکور بخونی،ولی استعدادت تو درس خوب بوده،بخون