ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
اوایل کمی ناراحت میشدم ولی میدونستم هیچکس نمیتونه جوری که این با من رفتار میکنه باشه.. همه دوست داریم خوش قیافه باشه ولی مهمترین چیز اینه که با کسی باشی که حس اینو بده خوشگلترین و بارزش ترین آدم دنیایی
کاشت مو. ولی جدا از این حرف ها بالاخره یکی پیدا میشه که بدلت بشینه، حالا نه صددرصد. مهم علاقه، اخلاق، با عرضه بودن و کاری بودن، خانواده خوب هست در کنارش ظاهری که معقول باشه
اتفاقا خیلی هم مهمه برعکس نظرات کاربر ها که میگن مهم نیست
اکر الان حس خوبی به قیافهی طرف نداشته باشی تا آخرش این حست از بین نمیره
کم ندیدم کاربر هایی که ازدواج کردن و پشیمونن چون فکر می کردن می تونن با این قضیه کنار بیان ولی نشده
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️